5 Şubat 2023 Pazar

PAŞABAHÇESPOR HADIMKÖY'DEN HAYATİ BİR 3 PUANI KAPIP DÖNDÜ ! 3-0


İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Paşabahçespor haftalar sonra galibiyetle tanıştı.

Hadımköy Stadında oynanan Yeşilbayır mücadelesini 3-0 kazanan Yeşil-Kırmızılı ekip maç sonunda galibiyeti kutlayıp üzerindeki stresi atmış oldu.

Son üç hafki maçlarından 2 mağlubiyet bir de beraberlik alan yılların takımı mutlak galibiyet için çıktığı karşılaşmada hedefine ulaşıp Beykoz'a mutlu bir dönüş yaptı.

Grupta Paşabahçespor'u da yakından ilgilendiren maç olan Büyükçekmece Belediyespor-Fikirtepe Dumlupınarspor karşılaşması ise hava muhalefeti nedeni ile oynanamadı.

Paşabahçespor gruptaki puanını 17'ye çıkardı. Oynanmayan maçtan gelecek skora göre tehlikeli bölgeden uzaklaşmış olabilecek. Paşabahçespor önümüzdeki hafta sonunda şampiyonluğun iddialı takımlarından Beşyüzevlerspor'u Paşabahçe Stadında konuk edecek.

Stat : Hadımköy Stadı

Hakemler : Berkay Tezel, Özgür Can Binay, Sercan Karakoç

Yeşilbayırspor : Emir, Onur, Semih, Emircan, Cengiz, İbrahim, Furkan, Alper, Talha, Murat, Serhat ( Dk.70 Fikri Enes )

Yedekler : Hasan Ali, Volkan, Mehmet Oğuz, Emre, Ergincan, Mehmethan

Yönetici : Cenk Şıdım

PaşabahçesporKerem Öztürk, Sait Emre, Recep, Suat, Umut, Fırat, Furkan, Hüseyin, Bünyamin ( Dk.90+2 Taha Arda) Gökmen Halis ( Dk.80 Ferdi), Kayra

Yedekler : Esat Baran, Oğuz Aykut, Mehmet Şahin, Sefacan, Kürşat Tuğra, Abbas, Alican

Antrenör : Fırat Önder

Goller : Dk.45 Kayra Çiçek, Dk.53 Furkan Yılmaz ( Penaltıdan ), Dk.86 Bünyamin Çandır


Dk.42  Ev sahibi takımın atağında Kaleci Kerem yüzde yüzlük bir topu çıkardı...

Dk.45 Yeşilbayırspor atağı Paşabahçespor kontratağına dönüştü,  Furkan Yılmaz topu 35-40 sürdü defansın kademe hatasından iyi yararlanıp topu  Kayra Çiçek'e çıkardı onun da net vuruşunda top filelerle buluşunca Yeşil-Kırmızılı ekip maçta 1-0 öne geçti.

Dk.53 Yine Paşabahçespor ani çıkış yaptı, Furkan Çiçek ilk gol öncesi pozisyonu gibi topu yaklaşık  45-50 metre sürdü bu kez ceza sahasına girerken savunma tarafından düşürülünce Hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı Furkan Yılmaz kullandı ve etkili bir vuruşla farkı ikiye çıkaran gole adını yazdırdı 2-0

Dk.86 Maçta iyiden iyiye ağırlığını ortaya koyan ve maçı tek kaleye çeviren Boğaziçi ekibinde topla buluşan Bünyamin Çandır ceza sahasına girip güzel bir vuruşla maçın skorunu belirledi 3-0

ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder