7 Şubat 2023 Salı

BEYKOZ İLÇESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ DEPREM YARDIMLARI İÇİN SEFEREBER OLDU


10 ili kapsayan Türkiye Tarihinin en büyük depreminin yaşanması sonrasında tüm ülkede olduğu gibi Beykoz İlçesinde de tüm kurumlar ve sivil toplum kuruluşları adeta alarma geçerken ilçede bulunan spor kulüpleri bunların arasında idi.

Depremin yaşandığı günün sabahında Bayram Taşkıranlar Başkanlığındaki Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü Merkez Cami yanındaki lokalde yardım toplamaya başladı.



İlerlen saatlerde Beykoz Kulüpler Birliği kanalı ile akşam üzeri spor kulüpleri yardım toplantısı yaptı ve ilçe gençlik ve spor müdürlüğü ile koordineli bir çalışma başlattı. Yapılan yardımlar için bir lojistik üssü olarak kullanılmaya başlandı. Burada başta Boğazın Yargıçları Üyeleri olmak üzere çok sayıda gönüllü hummalı bir çalışma içinde olup ardından bu sabah itibarı ile yardımlar yüklenip Ana Toplanma Alanı olarak kullanılan Çubuklu Atatürk Ortaokulu Spor Salonuna gönderildi. Beykoz Stadından canlı yapan Oyuncu, Muhabir, Cast Direktörü, Radyocu Sosyal Sorumluluk Projelerinin tanınmış ismi Dilara İncebacak yapmış olduğu yayında vatandaşları yardıma çağırdı.



İlçedeki tüm spor kulüpleri seferber olurken ilk etap yardımlarının iletilmesi sonrasında çalışmaların devam edeceği bilgisi iletildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder