29 Mayıs 2023 Pazartesi

CUMHUR İTTİFAKI BEYKOZ'DA YÜZDE 52'LİK GALİBİYETİ COŞKUYLA KUTLADI


Beykoz'un bütün sokaklarında görülen kutlamalar, havai fişekler, sloganlar ve horonlar... 28 Mayıs gecesinde Dost Beykoz objektifine yansıyanlar...

Yaklaşık 60 gündür devam eden Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 28 Mayıs akşamı sonuçlandı. Kesin olmayan sonuçlara göre ülke genelinde yüzde 52,16 oy alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da da yüzde 54,40'lık oranla destek aldı.

Kesin olmayan ilk sonuçların belli olmasıyla birlikte kutlama yapmak için sokaklara çıkan yaklaşık 10 bin Beykozlu Kavacık Lojistik Merkezi'ne geldi.

Burada bir araya gelen vatandaşlar, "Bay bay Kemal", "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atarak kutlamalara ortak oldu.




AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, bürokratlar, Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve muhtarlar da Kavacık'taki kutlamalara katıldı.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın yaptığı konuşmada, "Beykoz'u alkışlıyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

Aydın, "Güzel adam, yanında olmaktan iftihar ettiğim değerli büyüğüm Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan.. Seni Rabbim korusun, seni Rabbim mazlum halklara 5 yıl daha hizmet etmeyi nasip etsin. Bu dünyanın mazlumları ve biz de seninle birlikteyiz. Şükürler olsun. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum" şeklinde konuştu.




AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, "Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Beykoz, nasılsın?" cümlesiyle konuşmasına başladı.

Dilmaç, "Sizlere teşekkürle başlayacağım. Öncelikle 22 yıldır bizlere sahip çıktığınız için kendinizi alkışlayın. Allah sizden razı olsun. Ben 6 yıldır ilçe başkanlığı yapıyorum. Çok sıkıntılı süreçlerden geçtik. Allah'a şükürler olsun, hiç bıkmadan usanmadan gece gündüz arkadaşlarımızla birlikte hizmet etmeye gayret gösterdik. Hiçbir zaman yenilmedik ama bu son dönemde yaşamış olduğumuz sıkıntıları hiçbir süreçte yaşamadık."




İlçe Başkanı Dilmaç, Cumhur İttifakı üyelerine teşekkür etti.

Kutlamalar sırasında konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, "Soros'un çocukları kaybetti. Kandil kaybetti, Pensilvanya kaybetti" dedi.

Turan, "Bu zafer Beykoz'un, İstanbul'un, Türkiye'nin zaferi... Kutlu olsun. Ne demiştik, "Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek 85 milyon kazanacak Türkiye kazanacak demiştik. Öyle oldu, hamdolsun." diye konuştu.




Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ile vatandaşlar horon oynadı.

Vatandaşlar, sokaklardaki kutlamalarına gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

HABER VE FOTOĞRAFLAR / DOST BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder