3 Haziran 2023 Cumartesi

FATİH MUMCU TURNUVASINDA GALATA CITY, MESUT AKSU İLE 3 PUANI KAPTI


Merhum Fatih Mumcu Anma Masterler Futbol Turnuvasında ikinci haftanın
 ikinci maçında Galata City Masterler ile Küçükyalı Ceday Masterler takımları karşı karşıya geldiler.

Maçın ilk yarısının büyük kısmını Fehmi Demirtaş'ın kendisini kötü hissederek kenara gelmesi sonrasında 10 kişi oynayan Galata City Masterler ikinci yarıda Fehmi'nin tekrar oyuna dönmesi sonrasında oyunda dengeyi sağlarken uzatma anlarında bulduğu golle 3 puanın sahibi oldu.

Stat : Paşabahçe

Hakemler  : Ahmet Ballıkaya, Ali Osman Bayramgil, Samet Kayabaşı

Galata City Masterler : İbrahim, Ersin, Mesut, Şevki, Abdullah, Çetin, Hakan, Fehmi, Oktay Oğuz, Kasım, Ferdi

Küçükyalı Ceday Masterler : Yaşar, Orhan ( Dk.36 Şafak ), Yavuz, Mehmet Ali ( Dk.36 Mustafa ), Hakan, Şevket, Cemil ( Dk.36 Coşkun ), Sumani, Servet, Hüseyin ( Dk.36 İbrahim ), Yavuz

Goller : Dk.11 Şevket Baş, Dk.47 Yavuz Selimoğlu, Dk.29 ve Dk.70+1 Mesut Aksu, Dk.61 Fehmi Demirtaş


Dk.6  Galata City atağında Ferdi'nin koşu yoluna attığı etkili pasla sol tarafta topla buluşup çizgiye inen Fehmi'nin Kaleci Yaşar'ın yanından uzak kale yönünden gönderdiği top yandan auta çıktı.

Dk.11 Küçükyalı Ceday atağında koşu yoluna gönderilen topla buluşan Şevket Baş, etkili bir vuruş ile takımını 1-0 öne geçiren idim oldu. Bu dakikalarda kendisini kötü hisseden Fehmi Demirtaş oyun alanı dışına çıkıp Kulübede dinlenmeye başladı.

Dk.23 Yine bir ani atak sonunda topla buluşan Şevket Baş'ın şutunu Kaleci Oktay karşıladı, seken topa kaleye yönelmeden yetişip ikinci hamlesini de yapan Oktay golü önleyen isim oldu.

Dk.29 Küçükyalı Ceday takımı savunmadan topla çıkmak için paslaşma yaptığı anda araya giren Mesut Aksu yerden köşeden bir vuruş ile durumu eşitledi 1-1

Maçın ikinci yarısında kendisini iyi hisseden Fehmi yedek oyuncu da olmadığından tekrar oyuna dahil oldu.

Dk.42 Kendisine iletilen derinlemesine pasla topla buluşan Mesut çapraza kalmadan uzak köşe yönüne şutunu çekse de top auta çıktı.

Dk.46 Küçükyalı Ceday atağında topla buluşan Şevket'in çektiği şut autla neticelendi.

Dk.47 Küçükyalı Ceday atağında ceza alanı dışında topla buluşan Yavuz Selimoğlu kaleyi yokladı ve çektiği mükemmel şutla takımını 2-1 öne geçirdi.

Dk.61 Soldan iyi bir bindirme yapan Ferdi topu Fehmi ile buluşturdu, deneyimli isim Kaleci Yaşar'ın kapattığı köşeden topu ağlarla buluşturunca durum bir kez daha eşitlendi 2-2

Dk.64 Koşu yoluna iletilen topla buluşup süren Şevket'in vuruşunda top yanan az farkla auta çıktı.

Dk.70+1 Fehmi'nin pasında bir anda Kaleci Yaşar ile karşı karşıya kalan Mesut'un vuruşunda top Yaşar'dan döndü bir kez daha dokunan Mesut bu kez topu ağlara gönderince Galata City Masterler müsabakadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.


TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder