29 Mayıs 2023 Pazartesi

PAŞABAHÇE FK MASTERLER SÜPER LİGİN YILDIZLARINI TOPLADI!


Paşabahçe Stadında hafta Cuma ve Cumartesi günleri yapılan ilk hafta karşılaşmalarıyla başlayan Merhum Fatih Mumcu Anma Masterler Futbol Turnuvası ilçe futbolseverlerini fazlası ile maçlara çekeceğe benziyor.

Kurulduğu günden beri yaptığı organizasyonlar ve lig maçları ile dikkatleri çeken Master Euro Lig tarafından düzenlen turnuvada takımlarda bir zamanların Süper Lig başta olmak üzere değişik profesyonel lig takımlı kariyerli birçok futbolcuyu da maçlarda görmek, izlemek mümkün...



Bu takımlar içinde biri var ki Süper Ligde oynamış birçok yıldız ismi kadrosunda barındırmakta...geçmiş yıllarda Paşabahçe 80'ler olarak bilinen ve ismini Paşabahçe FK olarak değiştiren Yeşil-Kırmızılı ekipte Engin Baytar, Fatih Şen, Adem Koçak,  Atıf Chaechouh ( Şeşu ), Serkan Özsoy'un yanı sıra Ünlü Sanatçı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'ta forma giymekte.

Paşabahçe FK Masterler, Fenerbahçe FK Masterler maçında mükemmel bir futbol sergileyen  Atıf Chaechouh ( Şeşu ) takımının kaydettiği tüm gollere katkı sunarken kendisi de tek gole imzasını attı.

Öte yandan turnuvada takım kadrolarında yer alan bazı ünlü futbolcuların daha ileriki maçlarda forma giymesi de beklenmekte, ki bunlardan birisi de İbrahim Yattara...

Turnuva kapsamında 2.Hafta maçları Pazar Günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi nedeniyle Cume ve Cumartesi günleri oynanacak...maç listesi ise ER-HA Beykoz / Beykoz Havadis adresimizde daha sonra yayında olacak.

TALİP ERCAN  ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder