25 Eylül 2023 Pazartesi

BEYKOZ İSHAKLISPOR SEZON AÇILIŞ TÖRENİ ÖZEL MAÇINDA A.HİSARI İDMANYURDU İLE 2-2 BERABERE KALDI


Beykoz İlçesini TFF Bölgesel Amatör Ligde temsil etmeye hazırlanan Beykoz İshaklıspor, Bolu-Abant Kampının ardından döndüğü evinde bu kez sezon açılış töreni kapsamında Anadoluhisarı İdmanyurdu ile özel bir maçta karşı, karşıya geldi. 

Beykoz Belediyesi İshaklı Sahasındaki müsabaka 2-2 beraberlikle neticelendi.

Stat : Beykoz Belediyesi İshaklı Stadı

Beykoz İshaklıspor : Yakup, Oğuzhan Öztürk, Serhat, Hakan, Furkan, Mehmet, Oğuzhan Yedibela, Yusuf, Anıl, Miraç, Taner

Teknik Direktör : Metin Aydemir

A.Hisarı İdmanyurduspor : Eren, Yunus, Burak Can, Semih, Mehmet, Onur, Berat, Utku, Mustafa, Tayfun Şahin, Berke

Antrenör : Ekrem Albayrak

Goller : Dk.11 Onur, Dk.55 Alim, Dk.60 Ramazan, Dk.82 Eray İrencin 

Tarihinde ilk kez TFF Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor camiası heyecanlı mı heyecanlı idi...karşılaşma öncesinde sezon açılış töreni renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti.

Kesilen kurbanın ardından kazasız, belasız sakatlıkların yaşanmayacağı bir sezon geçmesi için dualar okundu. Tören için özel olarak bordo mavi renklerde hazırlanan balonların bırakılması ile gökyüzü adeta Trabzon semalarını anımsattı!

Maçın ilk yarısı takımların birbirlerini süzdüğü kontrolü oynayıp organize ataklara çıkması ile geçti. Henüz 11.Dakikada A.Hisarı İdmanyurdu Takımı Onur'un uzak mesafeli golü ile 1-0 öne geçti. Beykoz İshaklıspor atakları gol getirmedi ve İlk yarı 1-0 Anadoluhisarı İdmanyurdu takımının üstünlüğünde tamamlandı.

Beykoz İshaklıspor Takımı ikinci yarıya Oğuzhan Öztürk ve Serhat dışında tüm futbolcularını değiştirmiş halde çıktı. 55.Dakikada Alim ceza alanı yayı üzerinden etkili bir vuruşla durumu eşitledi 1-1.

Maç bu golün ardından daha da hareketlenirken ev sahibi ekip 5 dakika sonra Ramazan Şafak ile bulduğu golle 2-1 öne geçti. Maçın son bölümlerine girildiğinde A.Hisarı İdmanyurdu Takımı çıktığı organize atakta Eray İrencin ile bulduğu golle durumu eşitledi 2-2












HABER /  TALİP ERCAN 

FOTOĞRAFLAR / MUHAMMED BATUN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder