26 Eylül 2023 Salı

BEYKOZ-YALIKÖY ARASI İSKİ ÇALIŞMASINDA SON BÖLÜM BAĞLANTILARI DEVAM EDİYOR

 


Beykoz Merkez-Yalıköy arasında uzun süredir devam etmekte olan İBB İski çalışmalarında son bölümlerde bağlantıların yapılmasına devam ediliyor. 




Akşam saatlerinde bölgede yaptığımız incelemede Yalıköy Merkezden başlatılan ayrı çalışma ekibi, diğer yandan gelen ekip ile hat borularını birleştirmek üzere.




Ekiplerin önceki haftalarda erken mesai bırakmasına alışık olan vatandaşlar artık daha geç saatlere sarkan çalışma anlarını görünce acaba İSKİ tarafından açıklanan 8 Ekim tarihi geriye çekilebilir mi diye de düşünmüyor değil.




Gözlemlerimiz o ki birkaç güne kadar bağlantılar tamamlanmış olabilir. Ardından ise çalışma yapılan alanın üstünün kapatılmasına başlanacak. Bu iş için eğer ki önce betonla kaplama sonra asfaltlama olursa iş 8 Ekime biter mi? direk asfaltlama yapılsa bu kez de çökmelerin oluşma riski var....bu teknik detayları ilgililer İBB ve İSKİ Merkezi açıklar ise Beykozluların da meraklı bekleyişi sona erecek...biz de çalışmaları yakından takip eden İBB Belediye Meclisi Üyesi Gülay Demirel'den bekliyoruz...

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder