15 Eylül 2023 Cuma

PAŞABAHÇE'DE SPORTİF DİREKTÖR OKAN KURT'TAN MESAJ VAR !


İstanbul Süper Amatör Ligin güçlü temsilcilerinden olan Paşabahçe'de antrenmanlar ve hazırlık maçları süreci devam etmekte.

Yeşil-Kırmızılı Ekipte Selamsızspor ile oynanan hazırlık maçı sonrasında Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Neşet Aksu ile birlikte açıklamada bulunan Sportif Direktör Okan Kurt, Paşabahçe camiasına verdikleri mesajda takımlarına güvenmelerini isteyip, transfer çalışmalarının yoğun biçimde geçtiğine vurgu yaptılar.

Selamsızspor karşılaşmasını tribünden Başkan Coşkun Okur ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile birlikte izleyen Okan Kurt, " Daha önümüzde ilk maç için günler var...Teknik Kadromuzun vermiş olduğu listedeki isimler ile görüşmelerimiz devam etmekte. Aramıza yeni dahil olacak futbolcu kardeşlerimiz ile takımımız daha da güçlenecek. Selamsızspor maçında oldukça atak bir futbol sergiledik ancak galibiyeti getirecek gol bir türlü gelmeyince beraberliğe razı olduk " şeklinde konuştu.

Beykoz temsilcisinin Futbol Şube Sorumlusu Neşet Aksu ise isminden de belli olduğu gibi yaşanan sürecin bir hazırlık dönemi olduğuna vurgu yaparken, " Takımın başında oldukça deneyimli, bölgemizden bir isim olan Gökhan Baladin var, kendisine büyük güven duyuyoruz. Tabii ki maçları izlemeye gelen herkesin kafalarında sorular oluşmakta, bu takıma takviyeler yapılmalı diye, biz de bunun farkındayız...uzun lig maratonunda bizimle yol alacak, takımın genel karakterine uyan isimler üzerinde yoğunlaştık. Anlaşmaya vardığımız isimleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız, endişeye mahal yok...hazırlık maçlarında tüm futbolcularımıza sahada görev verilmekte, bu sebeple maçlarımızdaki skorlardan öte bu isimlerin yapacakları katkılar üzerinde yoğunlaşmış durumdayız " diye konuştu.




TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder