12 Eylül 2023 Salı

BEYKOZ'UN TEK TFF BAL LİGİ TEMSİLCİSİ İSHAKLISPOR FK BOLU'YA KAMPA GİTTİ


Beykoz İlçesini TFF Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan İshaklıspor Sportif Faaliyetleri A.Ş. Takımı yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'ya kampa gitti.

Beykoz İshaklı Köyü / Mahallesinde toplanan Bordo-Mavili ekip ardından Bolu'ya hareket etti. Bolu'da 10 gün süre ile kamp yapacak olan Beykoz ekibi çalışmalar kapsamında hazırlık maçları da oynayacak.

Beykoz İshaklıspor  Genel Kaptanı Refik Cinel'in Kamp Sorumlusu olduğu Kafileyi uğurlayanlar arasında Kulüp Başkanı Ali Cinel'de vardı. Başkan Cinel Kampa ilerleyen günlerde katılım sağlayacak.



TFF Bölgesel Amatör Ligde ilk kez mücadele edecekleri için oldukça heyecanlı olduklarını ifade eden Genel Kaptan Refik Cinel yaptığı açıklamada, " 2023-24 Sezonunda yer alacağımız TFF Bölgesel Amatör Lig için çalışmalarımızın ilk etabını kendi tesislerimizde yaptık. İkinci etap için bugün itibarı ile 10 gün süre ile Bolu'da kamp yapacağız. Toplam 23 futbolcu ve teknik ekibin yer aldığı kampta Teknik Direktörümüz Metin Aydemir'in belirleyeceği takımlar ile hazırlık maçları da yapacağız. İnşallah Beykoz'a lige daha iyi hazırlanmış, daha konsantre olmuş bir şekilde döneceğiz " şeklinde konuştu.




Refik Cinel TFF Bölgesel Amatör Ligde Gruplarının ve rakiplerinin belirleneceği Kura Çekimini de heyecanla beklediklerine vurgu yaparken, " İnşallah bizim açımızdan güzel bir gruba düşeriz. TFF Bal Liginin Statüsünü biliyoruz. İlk sezonumuzda ligde kalıcı olmak istiyoruz. Beykoz İlçemizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacağız " diye konuştu.


Haber : Talip ERCAN / Fotoğraf : Muhammed BATUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder