19 Ocak 2024 Cuma

ÇİĞDEMSPOR'DA GOL KRALI KADİR ALACA İÇİN TRANSFER TEKLİFLERİ ÜST ÜSTE GELDİ


İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grubunda mücadele eden Çiğdemspor'da Takımın başarılı forveti Kadir Alaca için değişik kulüplerden teklifler gelmeye başladı.

Grupta orta sıralarda yer alan Kavuniçi Yeşilli ekipte çıkmış olduğu 12 maçta rakip fileleri 17 kez havalandıran golcü oyuncu kalan maçlarda da aynı tempoda gollerine devam etme düşüncesinde.




Beykoz ekibi Çiğdemspor'da Kulüp Başkanı Uğur Gökdemir gelen transfer teklifleri ile hem futbolcusu hem de kulüp olarak gurur yaşadıklarını söylerken, " Kadir Alca bu sezon müthiş bir çıkış yakaladı. Şu an için 12 maçta 17 golü bulunmakta ve geride birçok müsabaka daha bulunmakta. Futbolda Ara Transfer döneminin başlaması ile birlikte takımların ihtiyaç duydukları mevkiler için arayışları başlamışken birçok takımın Kadir'i takibe aldığını biliyoruz. Nitekim bize de ulaşan teklifler olmuyor değil. Futbolcumuzun kariyeri üst liglerde oynaması için bunu bir fırsat olarak görüyoruz. Gerek kendisi gerekse de kulübümüz olarak en doğru kararı vermek istiyoruz " şeklinde konuştu.




Sadece futbola ve gollere odaklanmış durumdaki Kadir Alaca bu sezon çıktığı maçlarda sadece 1 kez sarı kart gördü. 2000 Doğumlu Yetenekli Golcü Tokatköyspor Takımında başlayan futbolculuk kariyerinde sezon başında Beykoz Elmalıspor takımından transfer edilmişti.

TALİP ERCAN ( ERHA  BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder