19 Ocak 2024 Cuma

DİLNUR SU TOMAR ÖNCE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ARDINDAN MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNDE TATAMİYE ÇIKACAK


Beykoz İlçesi Futbol Camiasının renkli simalarından olan Mehmet Ali Tomar şu sıralar Kızı Karate Sporcusu Dilnur Su Tomar ile aynı heyecanı yaşıyor...

Bu güne değin katılmış olduğu şampiyona ve turnuvalarda aldığı dereceler ile hedef çıtasını yükselten başarılı sporcu Adana'da ay sonunda yapılacak Türkiye Karate Şampiyonası için sıkı bir antrenman programı yaşamakta.

Dilnur Su Tomar 2023 yılında katılmış olduğu Anadolu Yıldızları Karate Turnuvasında ve İller Arası Karate Turnuvasında aldıkları üçüncülükler sonrası kendi kariyerinde önemli bir ivme yakalamıştı.




Kızı Dilnur Su Tomar ile gurur yaşayan Mehmet Ali Tomar, Adana'da katılacakları 2 organizasyon için Beykoz İlçe Spor Camiası başta olmak üzere Beykozlu İşadamlarından katkı beklemekte.




" Öncelikle kızımın başarıları ile gurur yaşadığımı ifade etmek isterim. Önümüzde Adana'da yapılacak önce Türkiye Şampiyonası ardından ise Milli Takım Türkiye Aday Kadrosuna dahil olmak için tatamiye çıkacak. Biz ailesi olarak elimizden gelen tüm imkanları seferber etmiş durumdayız. 4 gün süre ile Adana'da kalacağız ve bu bizi oldukça zorlamakta. Ulaşım ve konaklama giderleri için Beykozlu Sporsever isimlerden katkılar bekliyoruz. Bu konuda ilk olarak destek sağlayan Kavacık Mahallesi Muhtar Adayımız değerli kardeşim İsmet Küçüksarı'ta teşekkür ediyorum. Bir baba için çocuklarının mutlu anlarına şahitlik etmek gerçekten paha biçilemez bir güzellik. Ancak imkanlarımız da kısıtlı daha önceki turnuvalarda bizlere katkı sunan dostlarıma teşekkür ediyorum. Bir kez daha onlardan yardım bekliyoruz. " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder