17 Ocak 2024 Çarşamba

HEYBELİADASPOR CEZALI VE KAÇAK OYUNCU OYNATINCA ÇUBUKLU U14 TAKIMI 3-0 HÜKMEN KAZANDI


Amatör Liglerde ve de özellikle Alt Yaş Grubu müsabakalarında yapılan kural dışı işler takımların başlarına iş açmaya devam ediyor.

Bu konuda son sıkıntı yaşayan ve hakkını aradıktan sonra da berabere bitirdiği U14 Yaş Maçını 3-0 Hükmen Galibiyetle tescilleten Çubuklu Spor Kulübünden yaşanan tabloya ilişkin bir açıklama geldi.

06.01.2024 Tarihinde Kanlıca Stadında oynadığımız U14 Müsabakasında Heybeliada Spor Kulübünün Kırmızı Kartlı ve Kaçak oyuncu oynatması Teknik Ekip Kadromuz tarafınca tespit edilip şikayette bulunulmuştur. 1-1 sonuçlanan müsabaka 3-0 Hükmen Lehimize sonuçlandırılmıştır.

Heybeliada Spor Kulübünün kural dışı davranışlarda bulunmasını ve bunlara çocuklarımızın alet edilmesini doğru bulmuyoruz. Sporun ruhuna aykırı hareket eden Heybeliada Spor Kulübünü ve buna sebep olan kulüp antrenörlerini ve yöneticilerini kınıyoruz. Sorumluların en ağır cezaları almalarını temenni ediyoruz.

Tüm yaş gruplarında özellikle bu sene bazı takımların yapmış olduğu yanlış uygulamalardan dolayı dürüst takımların zorluk ve sıkıntı çektiğini görüyoruz. 

Çubuklu Spor Kulübü  Yönetim ekibi ve Teknik ekip kadromuz gereğince bundan sonraki tüm müsabakalarda esame ve lisans kontrolü yaptırılacaktır. İsteğine göre rakip takımda bizim esame ve lisans kontrolünü yapabilir.

Çubuklu Spor Kulübü olarak tüm takımlara saygı duyduğumuzu ancak sporcularımızın antrenörlerimizin 5-6 ayın emeğini ahlaksızca gasp etmeye çalışan kulüplere karşı aldığımız bu kararın sonuna kadar arkasında olacağız.

SPOR KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder