6 Aralık 2018 Perşembe

BEYKOZ BELEDİYESPOR'UN 1251 KİLOMETRELİK MAÇ MARATONU BAŞLIYOR

THF Erkekler Hentbol Süper Liginde hafta sonunda Kırşehir deplasmanında Ahi Evran Üniversitesi SK Takımı ile ardından İzmir'e geçip Türkiye Kupası 2.Tur maçlarına çıkacak olan Beykoz Belediyespor bu gece yola çıkıyor.

Yeşil-Mavili ekibin serüveni tam 1251 kilometrelik mesafeyi de ihtiva etmekte. Beykoz Belediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Ali Esat Yaşar bu gece çıkılacak yolculuk ile başlayacak  seferlerinde ilk etapta Kırşehir'de ligdeki 10 maçlarını Ahi Evran Üniversitesi Takımı ile yapacaklarını hatırlatırken, 

" Bu maçtan alacağımız galibiyetin ardından Türkiye Kupası müsabakaları için İzmir'e geçeceğiz. Beykoz'dan 1 hafta süre ile ayrı kalacağız. Bu sezonki en uzun maç maratonunu da bu şekilde tamamlamış olacağız. " şeklinde konuştu.

Beykoz Belediyespor Takım Antrenörü Mesut Ilgın ise, " Bu sezon da yoğun bir maç maratonunun muhatabı olmaktayız. Takım olarak bu süreci en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Lig maçları kadar Türkiye Kupasında da iddialıyız. Bazı sporcularımızda hafif sakatlıklar var, ancak bu zorlukların da üstesinden gelebilecek kadro bizde mevcut. " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder