14 Şubat 2019 Perşembe

ÇELİKBİLEK EĞİTİM CAMİASINI TEŞEKKÜR YEMEĞİ İLE AĞIRLADI


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ilçemizin eğitim öğretim dünyasına katkı sunan Milli Eğitim camiası temsilcilerini “Teşekkür Yemeği”nde ağırladı.
İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, şube müdürleri, ilçedeki her okulu temsilen müdür, müdür yardımcıları ve okul aile birliği temsilcileri katıldı.
Başkan Çelikbilek: “Beykoz’da her eğitim yuvasında bizim imzamız var”
Teşekkür yemeğinde katılımcılara hitap eden Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Bu kutsal meslek her insana nasip olmaz. Öğretmenlerimize kıymet vermek, hürmet göstermek ve hatırlamak bizlerin her daim boynumuzun borcudur. Eğitimin önemini bilerek, siz değerli eğitim camiamıza, okullarımıza eğitim öğretim yılları boyunca her türlü desteği vermekten hiç kaçınmadık. Beykoz’da her okulda, her eğitim yuvasında bizim emeğimiz vardır. En son örneği olan Ziya Ünsal Ortaokulu’nun da yapımı tüm hızıyla sürüyor. Çok emek verdik ve ilçe eğitimine kazandırdık. Allah sizlerin ömrüne bereket, iyilik ve güzellikler versin.” şeklinde iyi dilek ve temennilerde bulundu.
Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ise Başkan Yücel Çelikbilek’le her zaman saygı ve uyum içinde çalıştıklarını vurguladı. Bozbay, Başkan Çelikbilek’in herkese örnek bir büyük, örnek bir abi ve lider olduğunu belirterek İlçe Milli Eğitim’e destekleri ve hizmetleri dolayısıyla da teşekkür etti.
Gecenin sonunda eğitim neferlerini tek tek uğurlayan Başkan Yücel Çelikbilek, onlara hediye takdimi yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder