11 Şubat 2019 Pazartesi

TFF MERAL-CELAL ARAS SPOR LİSESİ ANTALYA'DAN FİNALİST OLARAK DÖNDÜ



Beykoz ilçemizi Türkiye Liselerarası Futbol Şampiyonasında temsil eden TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Takımı, Antalya’da gerçekleşen ve Yarı Final müsabakaları niteliği taşıyan maçlarından grup birincisi olarak çıkmayı başardı.


Kırmızı-Beyazlı ekip Antalya-Muratpaşa Zeytinköy 100.Yıl Sahasında gerçekleşen müsabakalarda önce iki gruba ayrılan takımlar ardından Pazar günü Antalya Grubu Şampiyonluğu için Sahaya çıktılar.
TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Takımının Antalya Grubunda Kafile Başkanlığını Okul Müdürü Candar Keskin yaparken, Okul Müdür Yardımcısı Gültekin Kalaycıoğlu, TFF Sorumlusu Hüseyin Yeşildağ , Antrenör Murat Karakartal ile Futsal Takım Antrenörü Taygun Kuşdemir diğer isimleri idiler.
Antalya’nın Muratpaşa İlçesi Zeytinköy GSİM 100.Yıl Spor Kompleksinde yapılan müsabakaların ilkinde Konya Spor Lisesi Takımı ile oynayan Kırmızı-Beyazlı ekip maçı 2-0 kazanarak iyi bir başlangıç yapmış oldu. İkinci karşılaşmada rakip bu kez Aydın Nazilli MTAL Takımı ile ve temsilcimiz bu maçı da aynı skor ile 2-0 kazanmasını bildi.

Gruptaki 3.maçında İzmir İTO Süleyman Taştekin MTAL ile karşı karşıya gelen başarılı okul takımı 4-0’lık skorun ardından grubunu ilk sırada tamamladı. B Grubundan gelen Antalya Spor Lisesi ile Grup Finaline çıkan TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Takımı mükemmel bir performans sonrasında müsabakadan 5-0’lık galibiyet ile ayrılarak adını finallere yazdırdı.

Beykoz Temsilcisi Şubat Ayı Son Haftasında Aydın’ın Kuşadası İlçesinde yapılacak Final maçlarında rakipleri arasında 4 İstanbul 3 tane de diğer kentlerden temsilciler bulunmakta. TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Takımı kadrosunda yer alan isimler ve oynadıkları kulüpler ise şöyle ;

Batuhan, Serhat,Fatih Balata ( Fenerbahçe ), Mert Yılmaz, Göktan ( Galatasaray ), Ramazan, Aykut, Yakup ( Kasımpaşaspor ), Berkay-Muhammed ( Sancaktepe Belediyespor ), Doğukan ( Paşabahçespor ), Alper, Emirhan ( Ümraniyespor ), Melih ( Sarıyer ), Gökhan ( Çakmakspor ), Fatih ( Fatih Karagümrük ), Hasan, Erkan ( Kartalspor )

TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Okul Müdürü Candar Keskin Antalya’daki Grup maçlarının ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “ Burada gerçekten de çok başarılı bir performans çizdik. Rakiplerimizn kadrolarına bakıldığında Göztepe, Antalyaspor gibi Süper Lig Takım Akademi Takımlarında forma giyen oyuncularının çok fazla olmasına karşın öğrencilerimiz bizleri bu etapta da mutlu etmesini bildi. Şimdi Aydın’da yapılacak final maçlarına kadar iyi bir hazırlık süreci yaşayacağız. Geçen sene olduğu gibi İlçemize bir kez daha Türkiye Şampiyonluğun getirmek istiyoruz “ şeklinde konuştu

TALİP ERCAN / ANTALYA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder