11 Şubat 2019 Pazartesi

ORTAÇEŞMESPOR " BEN DE SÜPERDEYİM " DEDİ


İstanbul 1.Amatör Ligde sezonu grubunda ikinci sırada tamamlayarak Süper Amatör Lig için Yükselme maçı oynamaya hak kazanan Ortaçesmespor muradına kavuştu. Bordo Beyazlı ekip Selimiye Stadında çıktığı Adalaspor müsabakasından galibiyetle ayrılırken maç sonunda müthiş bir sevinç yaşandı.

Çetin Nalbantoğlu Yönetimindeki Ortaçeşmespor Takımı müsabakaya Kalede Tuncay-Fırat-Hasan ( Dk.46 Onur )-Ramazan-Bayram-Taha-Gökhan ( Dk.80 Oğuzhan Çiçek )-Ali Ufuk-Uğur Öztürk-Uğur Alemdar( Dk.46 Cengizhan ) ve Murat Kaba’dan oluşan bir 11 ile çıktı.
Ortaçeşmespor’un Adalarspor karşılaşmasında gollerde imzaları olan isimler ise Bayram Uçar, Cengizhan Kokoş ve Ali Ufuk Aytaç idi.
Karşılaşmada 90 dakikalık mücadele 2-2 beraberlikle tamamlandıktan sonra geçilen uzatma anlarında bir gol bulan Bordo Beyazlı ekip mutlu sona ulaştı. Selimiye Stadında çalınan davul ile zafer şarkıları söyleyen Bordo-Beyazlı futbolcular, Teknik ve İdari Kadro ile taraftarlar mükemmel bir görüntüyü ortaya çıkardı. Ortaçeşme Merkeze zafer şarkıları ile kutlamalar ile girilirken bir sezonun yorgunluğunun mutlu sonlanması ise camiada fazlası ile heyecan yaşatmış oldu.
Müsabakanın sonrasında bir açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin futbolcularını ve Selimiye Stadına tribünlerden destek olmaya gelen taraftarlara teşekkürlerini iletti.
Ortaçesmespor Genel Kaptanı Serkan Çanur ise camialarına sezon başında verdikleri sözü tutarak Süper Amatör Lige dönüş yaptıklarını söylerken. ” Bu andan sonra yeni hedefimiz Bölgesel Amatör Ligi olacaktır. Bu zorlu süreçte başta Kulüp Başkanımız Mazlum Çoktin olmak üzere maddi manevi her zaman yanımızda olan herkese şahsım ve kulübümüz adına teşekkür ve şükranlarımızı sunmak istiyorum ” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder