14 Şubat 2019 Perşembe

SALİH DURSUN'DAN BEYKOZ 1908 YÖNETİMİ ADINA OĞUZHAN KARAMAN'A FORMA HEDİYESİ VAR


Milliyetçi Hareket Partisinden Beykoz Belediye Meclisi Aday Adaylığı olan Salih Dursun Partisinin Beykoz İlçe Merkezine gerçekleştirdiği ziyarette forma hediyesi ile geldi.

Beykoz 1908 A.Ş. Yönetim kurulunda da yer alan Dursu, Spor Kulübü Yönetimi adına MHP Beykoz İlçe teşkilat başkanı Oğuzhan Karaman bey’i makamında ziyaret ederken kulübün içinde bulunduğu son durum hakkında da bilgi aktarımında bulundu.

Salih Dursun daha sonra yanında getirdiği şanlı tarihi olan Beykoz spor formasını İlçe Başkanı Karaman'a hediye etti. Salih Dursun ziyaretin ardından yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi, 
" Adı Beykoz İlçesin ile simgeleşmiş olan Beykoz Spor Kulübü ve Beykoz 1908 A.Ş.nin biran önce bulunduğu sıkıntılı durumdan çıkabilmesi için tüm Beykozluların seferber olması gerektiği inancındayım. Bu sebeple gitmiş olduğumuz her platformda Beykoz 1908 A.Ş. Spor Kulübü ile ilgili bilgi paylaşımında da bulunmaktayız. Bilindiği üzere çok sevdiğim Beykoz'umdan Milliyetçi Hareket Partisi Adına Beykoz Belediye Meclis Üyelik adaylaığımız söz konusu. Allah bize bu görevi nasip ederse Beykoz Spor Kulübünün mevcut yaşadığı sorunlara çare olacak proje ve önerilerimiz devamlı surette aktaracağız " diye konuştu.

1 yorum:

  1. dava adamı olan Salih dursun her zaman seninleyiz , vatan millet aşığı olan salih beyin her zaman destekçisi olacağız

    YanıtlaSil