12 Haziran 2019 Çarşamba

BEYKOZ 1908 U16'DA KÜTAHYA EKİBİNİ 4 GOLLE GEÇTİ


Beykoz 1908 A.Ş. U16 Yaş Grubu Takımı, yaşadığı Grup Şampiyonluğunun ardından bu kez Türkiye Şampiyonası 1.Etap karşılaşmaları için gittiği Kocaeli’nde ilk maçından mutlu ayrıldı.

Murat Karakartal Yönetimindeki Sarı-Siyahlı futbolcular Kütahya Temsilcisi Agonit Büyük Saka ile çıktığı müsabakaya Kalede Özgür-Arda-Emirhan-Özer-Alihan-Musa-Yasin-Yakup-Atahan-Bahadır ve Mertcan’dan oluşan bir 11 ile çıktı.
Maça Yedek Kulübesinde başlayan isimler ise Emre-Anıl-Furkan Aksoy-Yavuz Selim-Taha-Furkan Dündar idi. Maça iyi bir başlangıç yapan Boğaziçi ekibi karşılıklı ataklar ile bir birlerini tartma anlarından sonra ilk yarıyı Yakup ile bulduğu gol ile 1-0 önde kapattı.
İkinci yarıda da üstün oyununu sergilemeye devam eden Murat Karakartal’ın talebeleri bu bölümde ise 3 gl kaydına muvaffak olurken bu gollerde imzaları olan isimler ise Yakup-Atahan ve Yasin idi. Sarı-Siyahlı gençler maçta Bahadır ile de bir penaltı atışından yararlanamadı. Beykoz 1908 U16 Takımı Yarını ( Perşembe ) maç yapmadan geçecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder