3 Temmuz 2019 Çarşamba

BEYKOZ MEYDANI BU GÖRÜNTÜYÜ HAK ETMİYOR

Şu sıralar Beykoz Meydanından geçenler gördükleri manzara karşısında tepkilerini yüksek perdeden dile getirmekte…İlçenin en göz alıcı merkezine iki yol arasına konulan Çöp Konteynlerine Beykozlular pek de iyi bakmamakta.

Bu konuda en üzüntülü isim ise Beykoz Spor Kulübünün eki müdürlerinden İsmail Albayrak oldu. Beykoz Belediyesinin son uygulamasının kesinlikle yanlış olduğunu söyleyen Albayrak,

” Böyle bir örnek İstanbul’un neresinde var? Meydanlar ilçelerin göz bebeği konumunda …çok uzun yıllardır bu meydana Kulübümüzün en gurur duyduğu tablo olan Atatürk Kupasının konulmasını istemekte idim. Bu konuda dilekçelerim, kamuoyu duyurularım var idi. Ancak gelinen noktada bir sabah geldiğim Meydanda bu çirkin görüntü karşısında çok üzüldüm, diyecek kelime bulmakta zorlanıyorum. ” şeklinde konuştu.
İsmail Albayrak Beykozluların ortak isteğinin bu yanlıştan bir an önce dönülmesi olduğunu söylerken, ” Ben buraya Atatürk Kupasının hadi bire bir gerçeği olmasa da çok güzel bir özel çalışmasının, heykelinin dikilmesi yönünde gerekirse bir kez daha imza toplarım ” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder