6 Temmuz 2019 Cumartesi

OĞUZHAN ASLAN İLE FURKAN TAŞBAŞ DA ORTAÇEŞMESPORDAYIZ DEDİ

Bir süredir transfer döneminde suskunluk yaşayan Ortaçeşmespor bir döndü pir döndü! Çetin Nalbantoğlu Yönetiminde müthiş bir kadro oluşturan Bordo-Beyazlı ekipte kamuoyuna duyurulan son transferler ise Oğuzhan Aslan ile Furkan Taşbaş oldu.

OĞUZHAN ASLAN ORTAÇEŞMESPOR'DA OLMAKTAN MUTLU
Beykoz 1908 Takımı ile şampiyonluk yaşamış bir isim olan başarılı stoper Ortaçeşmspor ile tüm şartlarda anlaşınca Bordo-Beyazlıların yeni yıldızlarından biri oldu.
Ortaçeşmespor Teknik Sorumlusu Çetin Nalbantoğlu Oğuzhan’ın bu sezon hazırladıkları transfer listesindeki isimlerden biri olduğunu hatırlatırken, ” Karakteri ve oyun anlayışı ile takımımıza önemli katkısı olacak bir başarılı ismi kadromuza katmış olduk. Kendisine güvenimiz sonsuz. Bu sezonki kadromuzda önemli isimlerden biri olacak. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun ” diye konuştu.
1995 Beykoz Doğumlu olan Oğuzhan Aslan futbola 2007 Yılında İçerenköy İdmanyurduspor Kulübünde başladı. Bu ekip ile çeşitli yaş grup takımlarında forma giyen Aslan, şimdiki ismi Çankaya Futbol Kulübü olan Ankara Adliyespor ile ilk kez il dışı tecrübesi yaşadı. Bölgesel Amatör Lig takımından Beykoz 1908’e transfer olan başarılı stoper Sarı-Siyahlı Kulüpte tribünlerin sevdiği bir isim olmasını bilirken bir de şampiyonluk ile taçlandırdı bu etkili oyununu. Paşabahçespor, Adıyaman Kahtaspor, Kahta Dirilişspor ve geçen sezon da İstanbul Ağrıspor takımında ter akıtan Oğuzhan Aslan Ortaçeşemspor’da da bir şampiyonluk yaşama niyetinde.


Furkan Taşbaş da Ortaçeşmespor'da

Beykoz İlçesinin yetenekli isimlerinden olan 2019-20 Sezonu için Ortaçeşmespor ile anlaşmaya vardı. Bordo-Beyazlı Yönetim ile yaptığı görüşmeden olumlu ayrılan genç yetenek bundan sonra Beykoz ekibi için ter akıtacak. Furkan Taşbaş, Beykoz 1908 Altyapı Takımlarında birçok şampiyonluk yaşamış olan bir isim idi.
Eğitim hayatının yanı sıra bu sezon futbola da önem verme niyetindeki genç isim kendisine güvenenlerin bu güvenlerini boşa çıkarmama düşüncesinde. Bordo-Beyazlı ekip Teknik Sorumlusu Çetin Nalbantoğlu Furkan’ın yakından tanıdığı oyun anlayışını bildiği bir isim olduğunu söylerken, “ Kadromuza güç katacak bir arkadaşımızı da kadroya dahil ettik. Kendine formamız altında başarılı bir sezon diliyorum ” şeklinde konuştu.
1999’da Tokat’da doğan Furkan Taşbaş, ailesinin Beykoz’a yerleşmesinin ardından 2012 yılında Beykoz Çavuşbaşıspor Takımında futbola başladı. Ardından Beykoz 1908 Altyapı Takımına transfer olan genç yetenek Sarı-Siyahlı ekipte şampiyonluklar yaşadı. Bir sezon Örnekköyspor forması da giyen Taşbaş, üstün top tekniği ile orta sahanın aranan isimlerinden biri konumunda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder