20 Haziran 2020 Cumartesi

BELEDİYESPOR'UN BEYKOZLU OYUNCUSU ÖMER FARUK 2 YIL ARDINDAN GERİ DÖNDÜ

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF ) Erkekler Hentbol Süper Liginde mücadele eden Beykoz Belediyespor Hentbol Takımımızda, önceki sezonlarda formayı giymiş, Beykozlu bir oyuncu olan Ömer Faruk Güldal Yuvaya döndü! 2 sezonun ardından ekibimize dönüş yapan Güldal, Hentbol Magazin Sitesine yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi....

Başarılı sağ kanat Ömer Faruk Güldal yeni sezonda, Beykoz Belediye için mücadele edecek. Bu transferden çok mutlu olduğunu dile getiren Ömer kısa bir açıklama yaptı.

Ömer Faruk Güldal, “ Doğduğum, büyüdüğüm ilçemin takımına iki sezon sonra geri dönmek beni mutlu etmenin yanı sıra, hem duygulandırdı ve hem de gururlandırdı. Gençliğin verdiği enerji ile sanki baba ocağından tamamen ayrılmış gibi hissetmiştim. Beykoz’dan ayrı bu iki sezon bana çok ayrı tecrübeler kattı. Özellikle son sezon oynadığım İstanbul Üniversitesinde güzel bir ortam vardı. Kolej takımı tabiri tam olarak bu takımı tanımlıyor. Birlik, beraberlik ve arkadaşlıkla hedefe ulaştık ve takımı süper lige taşıdık. Buradan emeği geçen hocalarıma, büyüklerime, kardeşlerime ve orada çalışan herkese teşekkür ediyorum. Onlara da süper ligde başarılar dilerim. Umarım Beykoz ile daha güzel başarılara imza atar, yeni sezonda sakatlıksız, hedefine ulaşmış ve Beykoz halkına layık olmuş bir takım olarak sezonu bitiririz.. Bu pandemi sürecinde de vefat eden vatandaşlarımıza rahmet, hastalananlara da acil şifalar dilerim.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder