17 Haziran 2020 Çarşamba

RİVA’DAN KARLITEPE’YE ” BAŞKAN’LA BİR GÜN ” PROGRAMI BAŞLADI

Beykozluların ilçenin eşsiz doğal ve tarihi güzellikleri ile modern yatırımlarla inşa edilen yeni yüzünü Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’la birlikte keşfedeceği “Başkan’la Bir Gün” Programı’nın ilki yapıldı.

Beykoz Belediyesi önünde sabah saatlerinde buluşan ilçe sakinleri otobüsle ilk olarak Riva’da yapımı devam eden Elmasburnu Tabiat Parkı’na hareket etti. Riva’da deniz manzarası ve temiz havada yapılan kahvaltıda Belediye Başkanı Murat Aydın, misafirlerine tesisin yeni yatırımlarla artık ilçe sakinlerine çok daha nezih bir hizmet vereceğini, yaz aylarında binlerce kişinin uğrak noktası olan Riva Meydanı’nın  ise artık bakımlı bir çehreye kavuşacağını anlattı.
Ardından sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tesisisin mesire, plaj, kafeterya ve yapımı devam eden diğer ortak kullanım alanları gezildi.
Riva’daki kahvaltıdan sonra ise, İstanbul manzarasını tepeden seyir keyfi sunan Karlıtepe Mesire Alanı ziyaret edildi.
Karlıtepe’de Mangal Müjdesi
Burada Boğaz Manzarası eşliğinde yapılan sohbette Başkan Murat Aydın yeni kurulan doğal gazlı ünitelerde belediye personeli tarafından etlerin pişirileceğini, ziyaretçilerin güvenli şekilde mangal hizmeti alacağını, bu yönüyle alanın daha çok kişiye seyir keyfi sunacağını vurguladı.
Başkan Murat Aydın, bisiklet, yürüyüş, spor alanları ve çocuk parklarıyla İstanbul’a komple bir tesis kazandırıldığını da hatırlattı.
İlçe sakinlerinin Başkan Murat Aydın’a ilçeye ve belediye hizmetlerine dair merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulduğunu programın son durağında, Mecidiye Kasrı gezildi.
Katılımcıların program vesilesiyle ilk kez ziyaret etme fırsatı bulduğu kasrın içi ve bahçesi ziyaretçilere bilgi dolu bir tarih yolculuğu sundu.
Başkan’la Bir Gün Programı kasrın ıhlamur ve manolya ağaçlarının gölgesinde kurulu kafeteryasında verilen çay molasıyla sona erdi.
Programa katılanlara günün anısına “Beykoz Sempozyumu 2019 Tebliğler Kitabı” ile ilçeye özgü cam ürünler hediye edildi.
 “Başkan’la Bir Gün” programına katılmak için 444 66 61 No’lu Çözüm Merkezi’ni arayarak kayıt yaptırabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder