18 Haziran 2020 Perşembe

ÇİĞDEMSPOR YENİ SEZONDA İSTANBUL 1.AMATÖR LİGDE OLACAK


İstanbul 2.Amatör Ligde mücadele eden Beykoz İlçemiz temsilcilerinden olan Çiğdemspor'da 1.Amatör Lige çıkmanın sevinci yaşanmakta. Bu sezon oluşturduğu güçlü kadro ile sezon başında hedefini 1.Amatör Lig olarak belirleyen Yeşil-Kavuniçili ekibinde mutlu sona ulaşmanın sevinci hakim.
Kulüp Sosyal Medya hesabından yapılan müjdeli haberin paylaşımında şu ifadelere yer verildi...



" Koronavirüs salgını sebebiyle tamamlanamayan 2019-2020 sezonu İstanbul 2.Amatör Lig’i ile ilgili Federasyonumuzun kararı doğrultusunda 8 maçta sadece 1 mağlubiyet 7 galibiyet alan ve gurubunda 2. Sırada yer alan kulübümüz 1.Amatöre yükselmiştir bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederiz "

Çiğdemspor Beykoz İlçesini İstanbul Amatör Liglerde uzun yıllardır temsil eden takımlar arasında yer alırken, inişli-çıkışlı grafik çizen bir ekip görüntüsü vermiş idi. Bu sezon Uğur Gökdemir Başkanlığında hedefi olan bir takım olarak yola çıkan yılların takımında İstanbul 1.Amatör Liginin heyecanı şimdiden yaşanmaya başlandı bile...Kulüp Başkanı Uğur Gökdemir yaptığı özel açıklamada, " 1986 Yılından beri İstanbul Amatör Liglerinde mücadele vermekteyiz. Tabii ki üzüldüğümüz sezonlarda oldu mutluluk yaşadıklarımız da. Ülke olarak yaşanılan Covid-19 Pandemi sürecinde Federasyondan gelecek müjdeli habere kilitlenmiş idik. Sonunda beklediğimiz haber geldi ve önümüzdeki sezon İstanbul 1.Amatör Ligde oynayacak takımlar arasına adımızı yazdırdık. Bu sıkıntılı süreçte yüzleri güldüren, tebessüm ettiren bir haber oldu. Tabii ki Pandemi sürecinde Beykoz İlçemizden de olmak üzere kaybettiğimiz vatandaşlarımız var, Yüce Allah'tan Rahmet diliyoruz, Ailelerinin başı sağ olsun...Sabri Çiçek Hocamız ve futbolcu kardeşlerimize de ayrıca teşekkürlerimi iletmek isterim. Bu sezon bize inanıp, desteklerini, katkılarını esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum, sağ olsunlar var olsunlar  "  diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder