18 Haziran 2020 Perşembe

BİR SEVİNÇ DE YILLARIN TAKIMI ANADOLUHİSARI İDMANYURDU'NDA YAŞANIYOR

İstanbul 2.Amatör Ligde 2019-20 Sezonunda mücadeleye çıkan Beykoz İlçemizin 4 Takımında İstanbul 1.Amatör Lige çıkmanın sevinci hakim iken Türk Sporunun Asırlık Çınarlarından Anadoluhisarı
İdmanyurduspor'da da beklentilere cevap bulmanın heyecan ve mutluluğu hakim.

Cenk Nur Başkanlığında iyi bir yönetim kuruluna sahip olan Yeşil-Sarılı ekipte yeni sezona yepyeni umutlar ile bakılacak gibi. Anadoluhisarı İdmanyurduspor Takımı maçlar iptal edilmeden önce çıkmış olduğu 8 maçın altısından galibiyet ikisinden mağlubiyet ile ayrılmış Lider Fikirtepe Dumlupınarspor'un 1 puan gerisinde 2.sırada yer almakta idi.

Anadoluhisarı İdman Yurdu olarak Futbol A Takımımızın bir üst lige yükselmiş olması müjdesini sizlerle paylaşmaktan ötürü sevinçliyiz.
Şampiyonluk parolası ile çıktığımız bu zorlu sezonda mutlu sona ulaşmayı başardık. Sadece rakiplerimizle değil Covid-19’un da etkileriyle mücadele ettiğimiz bu sezonda şartlar değişse de biz değişmedik, belirlediğimiz hedefler doğrultusunda çalışmaya devam ettik.
Bu başarının baş mimarlarından kulübümüze akademik bir vizyon katan teknik direktörümüz Ekrem Albayrak’a, sahada terlerinin son damlasına kadar savaşan futbolcularımıza, 2 yıldır vizyoner bir şekilde kulübümüzü başarıyla idare eden yöneticilerimize ve tabii ki desteğini her daim hissettiğimiz siz büyük taraftarımıza teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder