22 Haziran 2020 Pazartesi

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ 2020 GÜZ DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS KAYITLARI BAŞLADI



Yüksek Lisansta çözüm uzaktan eğitim

Beykoz Üniversitesi, 2020 güz dönemi yüksek lisans kayıtları başladı. Beykoz

Üniversitesi, iş hayatında yoğunluk, zaman ve mekan problemi nedeniyle yüksek

lisans yapamayanlara da uzaktan eğitimle yüksek lisans olanağı sunuyor. Tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarının bulunduğu Beykoz Üniversitesi’nde İşletme ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik alanlarında uzaktan eğitim ile tezsiz yüksek lisans yapılabiliyor.

Yüksek lisans yapmak için artık üniversite kampüsüne gitmeye gerek yok. Beykoz Üniversitesi, iş hayatındaki yoğunluk, zaman ve mekan problemi nedeniyle okula gitmekte zorluk yaşayanlara teknolojinin sunduğu olanakları da kullanarak uzaktan eğitimle yüksek lisans yapma olanağı sağlıyor. Sanal ortamda sunulan canlı ve tekrar derslerle akademik tecrübeyi bilgisayarınıza getiren Beykoz Üniversitesi’nde İşletme ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik alanlarında uzaktan eğitim imkanlarını kullanarak tezsiz yüksek lisans yapılabiliyor.

Tezli-tezsiz yüksek lisans programları

Güçlü akademik kadrosu, uygulamalı ve kişiye özel olanakları ve farklı yüksek lisans programlarıyla dikkat çeken Beykoz Üniversitesi mesleki derinlik kazanmak isteyenlere tezli ve tezsiz lisansüstü programlarıyla kapılarını açıyor. Beykoz Üniversitesi 2020 Güz Dönemi Yüksek Lisans programlarına; İşletme, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, İletişim Tasarımı ve Göstergebilim, İş ve Örgüt Psikolojisi alanlarında yüksek lisans yapmak isteyenler kabul edilecek.

10 taksite kadar ödeme seçeneği

Yüksek lisans programlarına başvuracak en az 4 yıllık bir yüksek öğretim kurumundan mezun olan adaylarda, tezsiz programlar için ALES ya da yabancı dil şartı aranmıyor. Tezli yüksek lisans bölümleri için ise ALES’ten eşit Ağırlık (EA) türünde en az 55 ve üzeri puan alınması şartı aranıyor.  Beykoz Üniversitesi’nin lisansüstü programlarına online başvuru yapılabiliyor. 2020 güz dönemindeki yüksek lisansa kabul edilecek öğrencilere yüzde 50 oranında indirim uygulanıyor. Beykoz Üniversitesi, yüksek lisans yapmak isteyenlere farklı banka ve kredi kartlarıyla yaptığı anlaşmalarla da 10 taksite kadar ödeme kolaylığı sağlıyor.  

 

Beykoz Üniversitesi Lisansüstü  Programlar Enstitüsü 2020 Güz Dönemi programları, başvuru koşulları ve ödeme seçenekleriyle ilgili ayrıntılı bilgi www.beykoz.edu.tr adresinden alınabilir.

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder