12 Temmuz 2020 Pazar

ALİ DÜŞMEZ , BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİNİN KAHVALTISINDA İDİ

Beykoz Kulüpler Birliği yaşanan Pandemi süreci sonrasında ilk toplantısını Örnekköy'de yaptı. Örnekköy Spor Kulübünün ev sahipliğinde yapılan kahvaltı ve sonrasındaki toplantıya özel bir konuk da vardı ...Ali Düşmez





Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, yaşanan süreci dikkatle takip ettiklerini söylerken, " Spor Kulüplerinin ülke genelinde muhatap kaldıkları bu süreç hepimizi etkiledi. Spor Kulüplerimiz zor durumda kaldı, tüm yaş kategorilerinde müsabakalara iptal oldu. Pandemi sürecinde hayatını kaybedenlere Yüce Allah'tan Rahmet, tedai olan, hastalığın muhatabı olmuş tüm vatandaşlarımzza da acil şifalar diliyoruz. " dedi.



Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, Beykoz İlçesi Spor Kulüplerinin aylar sonraki ilk toplantısında hazır bulunurken, sportif anlamda yaşanan süreç hakkında aktarımlarda bulundu.



Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüp Başkan, Yönetici ve Teknik Kadrodaki isimler bazında oldukça geniş bir katılım sağladığı kahvaltılı toplantıda TFF İstanbul İl Başkanı Ali Tanrıyaşükür'de iştirak edenler arasında idi.






Ayrıntılar sonra yüklenecek......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder