14 Temmuz 2020 Salı

İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ " 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ " KAPSAMINDA SPORTİF ETKİNLİKLER DÜZENLEDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında yapılan etkinliklerden birisi de Beykoz İlçe Gençlik-Spor Müdürlüğü tarafından Kanlıca Tesislerinde gerçekleştirildi.

İlçe Spor Müdürü Sayın Bülent Küçük yaptığı etkinlikte yaptığı konuşmasında “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, ilçemizde inanç, dirayet, birlik ve beraberlik ruhuyla aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi andık.”  dedi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı, İlçe Spor Müdürü Sayın Bülent KÜÇÜK’ün konuşmasıyla başlayan anma programı; Atletizm, jimnastik, taekwondo sporcularının gösterileri, ayrıca il spor merkezlerindeki minik öğrencilerin katılımlarıyla çuval koşusu, mendil kapmaca gibi geleneksel çocuk  oyunları ile devam etti.


Ayrıca şehitlerimizi anma adına 15 Temmuz Şehitlerini Anma Koşusu gerçekleştirildi. Beykoz İlçe Gençlik-Spor Müdürü Bülent Küçük anlamlı günde yapmış olduğu konuşmada 15 Temmuz Direnişinin önemine vurgu yaparken ,yapmış olduğu konuşmanın devamında şunları söyledi.

“Bugün 4. yılını idrak ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle 15 Temmuz gecesi FETÖ’cü alçaklar karşısında kanlarıyla destan yazan şehitlerimize  Allah’tan rahmet diliyor, cesur ve fedakâr Gazilerimize Allah’tan uzun ömürler diliyorum.

15 Temmuz zaferiyle  bir taraftan  vatandaşımızı kaybetmenin hüznünü  yaşarken, diğer taraftan dünyada eşine rastlanmayan bir direnişe imza atmanın onurunu yaşıyoruz.

Bu kutlu zafer, tanklara ve uçaklara meydan okuyan şehit ve gazilerimizin onurudur.

15 Temmuz’da, meydanlarda, tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Savaşımızda olduğu gibi, tüm fertleriyle tek yürek olmuş, iradesini FETÖ’cü alçaklara çiğnetmeyen büyük Türkiye vardı,

 Bu darbe girişiminde, milletimiz, tıpkı bin yıl önce Malazgirt’te olduğu gibi, bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını tüm dünyaya haykırmış ve bu hain darbe girişimini başarısızlığa uğratmıştır.

Bu vesileyle tekrardan 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz Demokrasi Zaferimiz kutlu olsun!..”

İlçemiz Tarım Orman Müdürü Sayın Melih EVGİNCAN ile  SGK Müdürü Sayın Ferda ÖZKALENDER’in ve İlçe halkımızın katılımlarıyla sosyal mesafe kuralları çerçevesinde 15 Temmuz Zaferi İlçemizde Kutlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder