13 Temmuz 2020 Pazartesi

BEYKOZ TARİHİNİN EN KÜÇÜK YAŞ TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİ !



Beykoz İlçesinin sosyal etkinliklerde en başarılı örneklerinden biri konumunda olan Rüzgarlıbahçespor 6 Yaşındaki Hilal Dursun'a kapılarını ardına kadar açtı...Lacivert-Beyaz-Kırmızılı ekip geleceğin yıldızı olması beklenen Hilal Dursun ile sembolik bir sözleşme imzaladı !!!

Aslında haberin içeriğinde çok duygusal, yürekleri yaralayan bir yaşanmışlık var...Minik Hilal Annesini Kanser Hastalığı nedeni ile kaybetti...Rüzgarlıbahçespor Camiası bu andan sonra Minik Kız için adeta seferberlik başlattı...Kulüp Sosyal Medya Hesabı vasıtası ile ulaşılan Kulüp Üyeleri ve mahalle sakinleri Hilal Dursun'a ne fayda sağlayabiliriz, bundan sonraki zorlu hayatında minik bedenine nasıl yardımcı olabiliriz diye düşüncelerini paylaşırken, özellikle Eğitim Hayatında yardımcı olmak için adeta yarışıldı....

Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü Kurucu Üyelerinden olan Kulübün kimi zaman Bayram Abisi, kimi zaman Bayram Başkanı, bazen de Bayram Amcası konumunda olan, nerede milli, dini özel gün ve hafta olsa duyarlılığını en üst perdeden duyuran isim olan Bayram Taşkıranlar, şu sıralar bütün dikkatini Hilal Dursun'a vermiş durumda. 



" Hilal Kardeşimiz 4 ay önce annesini amansız hastalık nedeni ile kaybetti...tabii ki bu süreci yakından bilen bir isim olarak kendisine kulüp olarak sahip çıkıp, moral-motivasyon katmak istedik. Kulübümüze getirip futbol ile tanıştırdık...bilindiği üzere değişik yaş gruplarında liglere katılım sağlayan kız futbol takımlarımız vardı, Hilal bu takıma yaptığımız en küçük Transferimiz oldu...tabii ki bu sembolik bir transfer olayı. Hilal'in abisi Emirhan'da Kulübümüz kurulduğunda ilk futbolcularımızdan biri idi, dolayısı ile futbolu çok seven, topla oynamayı çok seven bu kardeşimize sahip çıkmak istedik. Sağ olsun Kulüp Sosyal Medya Hesabımızda bu düşüncemizi paylaşınca, arkadaşlarımızın her biri kendi açılarından destek vaadinde bulundu. Tabii ki bu durum bizi oldukça sevindirdi, duygusal anları da beraberinde getirdi. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum "

 Diye konuşan Bayram Taşkıranlar minik Hilal'in neşeli, saf , heyecanlı halinin gelinen noktada sevinçlerini çifte katladığını ifade ederken, " Bizler spor kulüpleri olarak, sadece şampiyonluklara, galibiyetlere odaklanmamalıyız, inanın her spor kulüp çevresinde, mahallede birçok Hilal'ler, Emine'ler, Hasanlar, Mehmetler var...işte biz bunlara ulaşabiliyormuyuz?, onları gerek sosyal yaşantılarında, gerekse de kulüp bünyesinde katkılar sunabiliyormuyuz...işte mesel bu " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder