13 Temmuz 2020 Pazartesi

OFD BEYKOZ'DAN BİR KONU HAKINDA BİLGİLENDİRME VAR !


Türkiye Omurilik Felçlileri Beykoz Şubesi bu güne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile gönüllerdeki yerini fazlası ile almış durumda. Saniye Efe Başkanlığında çalışkan bir yönetim kurulu ile birçok gönüllüsü

bulunan Derneğin Başkanı Efe, Sosyal Medya Hesabından yapmış olduğu paylaşımda önemli bir konuya dikkat çekti...Derneklerininin kendilerine iletilen yardım başvurularını dikkatle inceleyip sonuca bağladıklarını ifade eden Efe, adeta zamana karşı bir yarış verdiklerine dikkat çekerken, kendilerini en çok zorlayan konuların başında yanlış ya da eksik bilgi paylaşımları olduğunu söyleyip bunu yaşadıkları örnekle izah edip sosyal medya hesabından paylaştı...


Yanlış bilgi yanlış hizmete yol açar...


Değerli anneler babalar, kısacası sevgili veliler; Sandalye olsun da ne olursa olsun mantığını lütfen bir kenara bırakın. Gelişmekte olan çocuklarımıza İlerideki yaşantılarında telafisi mümkün olmayan şekil bozukluklarına yol açıyorsunuz. 

Bize veya herhangi bir kuruma başvuru yaptığınızda sandalye alacağınız çocuğunuzu en çok tanıyan başvurusunu yapsın. Bugün İşi gücü bırakıp Rüzgarlıbahçe'ye gittik, verilen bilgi ile uzaktan yakından hiçbir ilgisi olmadığını gördük. 

Sandalyesi ile bizi karşısında gören Emel çok mutlu oldu ellerimize sarıldı ama yanımızda götürdüğümüz sandalyeyi onun yaşamını kolaylaştırmak yerine daha çok zorlayacağı için yenisini alma sözü vererek geri dönmek zorunda kaldık.

Bekle bizi Emel, Allah kısmet ederse tekrar gelicez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder