16 Temmuz 2020 Perşembe

BEYKOZ BELEDİYESPOR HENTBOL ALTYAPI TAKIMLARINDA 15 TEMMUZ DUYARLILIĞI VAR



Beykoz Belediyesi 15 Temmuz Meydanında gerçekleşen 15 Temmuz Etkinliklerine Spor Kulüpleri bazında katılım sağlayan Beykoz Belediyespor Hentbol Altyapı Takımları ve Okulu göstermiş olduğu duyarlılık ile olumlu izlenim bıraktı.

Beykoz Belediyesi tarafından " 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü " etkinliklerinde yerini alan kçük sporcular, Kulüp Başkanı Salim Öztürk'ten de övgü dolu cümlelerin muhatabı oldu. Başkan Öztürk, " Bilindiği gibi Dünyada ve Ülkemizde yaşanan Pandemi sürecinde sportif etkinliklere de ara verilmiş idi. Bizim Kulüp bünyesinde salon sporlarında önemli bir yer almakta. Hentbol Altyapı Takım ve Spor Okulumuz öğrencileri her ne kadar salonda antrenmanlarını yapamasalar da gerek Beykoz, gerekse de Küçüksu Çayırında Sosyal Mesafe ve diğer şartlara da riayet ederek antrenman programlarına devam etmekteler. Kulübümüz Hentbol Takımlar ve Spor Okulumuz Antrenörümüz Çetin Tiryaki ve sporcularını antrenmanlarda yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreç atlatıldıktan sonra salon antrenman ve maçlarımıza da başlayacak. 15 Temmuz Etkinliklerine katılım sağlayan sporcularımız ile bir kez daha gurur yaşadık " diye konuştu. 



Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Salim Öztürk, 15 Temmuz Meydanındaki etkinliğe katılım sağlayan sporcu velilerine de Hentbol Altyapı Takımlar Gönüllüsü Elif Battal'ın şahsında teşekkürlerini iletti. Beykoz Belediyespor Hentbol Takımında Spor Okulu ve Altyapı takımlarının " Elif Ablası " ise yaptığı açıklamada, " Üzücü bir süreci hep birlikte yaşamamıza karşın Çetin Tiryaki hocamız sporcularımızı özveri ile çalıştırmaya devam ediyor. Yakaladığımız bu güzel ortamı devam ettirdiğimiz için mutluyuz Bugünde bu anlamlı günde 15 Temmuz Meydanında yerimizi aldık. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, mekanları Cennet olsun " şeklinde konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder