22 Temmuz 2020 Çarşamba

BEYKOZ KAYMAKAMI AHMET KATIRCI'DAN VEDA MESAJI VAR...



33 Yıllık Devlet Memurluğu ve Kaymakamlık görevim sonunda 10 yıl daha çalışma imkanım varken 21 Temmuz 2020 tarihi itibariyle, bu güzel memlekete hizmet bayrağını gurur kaynağım, güzel oğlum Mehmet Buğra'ya devretmiş olmanın da gönül rahatlığı ile kendi isteğimle emekliye ayrıldım.



Niğde'nin bir Dağ Köyünden (Hacıabdullah) fakir bir ailenin çocuğu olarak Liseye kayıt olduğum gün Kaymakam olmaya karar verdiğim bu güzel mesleğimde 30 yıl boyunca ülkemize ve insanımıza alnımızın akıyla hizmet etme fırsatı verdi. Yüce Mevlam.

Görev yaptığım 12 ilçede (Araban, Göynük, Altınyayla, Çaykara, Güdül, Bayramören, Bala, Sivrihisar, Bozüyük, Akşehir, Yakutiye, Beykoz) birlikte çalıştığım bütün kamu görevlilerinden ve halkımızdan helallik istiyorum. Bizim açımızdan varsa bir hakkımız sonuna kadar helal olsun.

Görevimi Dünyanın İncisi Beykoz'da sonlandırmış olmak ve göreve başlarken basın mensuplarının dediği gibi " 40 Yıllık Beykoz'lu" gibi başladığım Beykoz'da hayatımın kalan kısmını devam ettirecek olmam ayrıca gurur vesilesidir.


Çalıştığım süre içinde benden desteğini esirgemeyen Kıymet bilir Beykoz Halkına, Kamu Çalışanlarına, Beykoz Belediyesine, Mahalle Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Değerli Basın Mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum.

Allahaısmarladık...Sağlıkla, huzurla ve mutlulukla ama hep dostça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder