20 Temmuz 2020 Pazartesi

ULUSAL VETERANLAR MASTERLER KONFEDERASYONU'NDAN KARADENİZ ÇIKARMASI VAR


Türkiye'de Masterler-Veteranlar Futbol Liglerinde yaptığı atılım ile adından fazlası ile söz ettirmeye başlayan Ulusal Veteranlar-Masterler Ligi, Konfederasyon olma yolunda son adımlarını da atmak üzere.

Lig Heyeti, hafta içinde Karadeniz İllerindeki organizasyon için adeta çıkarma yaptı. Aralarında Beykoz Masterler-Veteranlar Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş'ın da olduğu Lig Heyeti yapmış olduğu temaslardan oldukça memnun ayrıldı.



Oluşturulacak Konfederasyon Kapsamında İstanbul Veteranlar Ligi Başkanı Enver Deniz, Konfederasyon oluşumu için atılan adımları olumlu bulduklarını söylerken, gerçekleşen ziyaret sonrasında görüşlerini ERHA BEYKOZ'a akatardı " Gerçekleşen temasların hayırlı-uğurlu olması dileklerimizi iletmek isteriz. Biz İstanbul Veteranlar Ligi olarak katkıda bulunmaya hazırız. Türkiye'de son yıllarda önemli bir mesafe alınan Masterler-Veteranlar ligleri için önemli bir viraja gelinmiş durumda. Liglerin en geniş kapsamlı, ciddi bir yapılanma içinde toplanması tüm ligler için hayırlı neticeler verecektir. Hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum "



Beykoz Masterler Veteranlar Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş ise Karadeniz Programı sonrasında görüşlerini ERHA BEYKOZ'a açıkladı..."  Ben gerçekleşen toplantının çok verimli geçtiği kanaatini taşımaktayım. Bilindiği üzere Türkiye'de Masterler-Veteranlar Ligi kapsamında resmi müsabakalarda yer alan, mücadeleye çıkan ilk kulüplerden biriyiz. Beykoz gibi 112 Yıllık Bir Spor Kulübünü bünyesinde barındıran bir ilçeyi ligde temsil etmekten dolayı mutluyuz. Tabii ki zamanla değişik liglerde mücadele etmiş bir takım hatta tecrübeli bir takım olarak yeni oluşumun hayırlara vesile olmasını diliyorum, Konfederasyon Çatısı altında toplanmanın çok daha güzel neticeleri ortaya çıkaracağına eminim." 



Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu Başkanlar Kurulu Toplantısında konuşma yapan TMBFF Başkan Vekili Özer SEVİM ise gelinen noktayı şöyle özetledi...



" Bünyesinde 2020-21 Futbol sezonunda 10.000’yakın lisansli sporcu barındıran Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu, stratejik hedefleri, vizyon ve misyonuyla, ülkemiz coğrafyasını tek çatı altında toparlamış, bölgeleri yakınlaştırdığı gibi gönüllerinde kucaklanmasını sağlamıştır. Varılan kararların hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder