24 Temmuz 2020 Cuma

İASKF ADAYI FİKRET SİVRİ, ALİ DÜŞMEZ'E CANLI YAYINA ÇIKMA ÖNERİSİ GETİRDİ

Fikret Sivri: İstanbullular iki adayı da dinlesin

TFF İstanbul Futbol İl Temsilciliğine giderek 17. Olağan Genel Kurul için İstanbul ASKF Başkanlığı’na adaylık dilekçesini veren Başkan Adayı Fikret Sivri, rakibi Ali Düşmez’e ortak yayında projelerini İstanbullulara anlatma teklifi yaptı.

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda toplam 5 dönem yöneticilik yapan ve 2 dönem şimdiki rakibi Ali Düşmez’in Başkan Vekili olan Çıksalınspor Başkanı Fikret Sivri, bugün öğleden sonra İstinye Orhan Saka Amatörler Evine giderek adaylık başvurusunu yaptı.

“3 seneliğine başkan adayı olduk”

Başkan Sivri’ye, iki dönemdir İstanbul ASKF Başkan Adayı olan ve bu seçimde birlikte hareket ettikleri Seymen Gençtürk ve yakın çalışma arkadaşları da eşlik ettiler. Seçim tarihinin bekledikleri gibi erken tarihe çekildiğini aktaran Başkan Adayı Sivri, “Adaylık başvurumuzu yaptık, İstanbul’da amatör futbolda yeni bir dönem başlayacak. 3 seneliğine başkan adayı olduk, sonra yerimizi gençlere devredeceğiz. Kongre bizim ilçemizde yapılacak, ev sahibi sayılırız. Listemizi şekillendiriyoruz, şimdi ilçe ziyaretlerine de başlıyoruz. Allah’ın izniyle tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Güzel bir seçim olacak ve delegelerin teveccühüyle hak eden kazanacak” dedi.

“Ali Düşmez ile canlı yayında tartışalım”

Seçim projelerinde İstanbul’daki tüm sahalara güvenlik kamerası, İstanbul’a yeni sahalar, tüm Kulüplere tablet bilgisayar ve lisans ücretlerinin sıfırlanması gibi önemli vaatleri olan emektar spor adamı, kendisine gelen talepler doğrultusunda, diğer aday Ali Düşmez’e ister video konferans yoluyla isterse de aynı masa etrafında moderatörünü de Ali Düşmez’in belirleyeceği bir ortamda delegelerin, sporseverlerin ve büyük çoğunluğun tasvip edeceği şekilde seçimden önce Delegelerin ve İstanbullu sporseverlerin karşısına açık oturum şeklinde canlı yayında buluşmayı teklif etti.

“Böylesi daha demokratik olur”

İstanbul ASKF seçim sonucunu tüm ülkenin merak ettiğini ifade eden Başkan Sivri, “Bana Kulüplerden bu yönde çok istek geliyor, eminim aynı teklif Ali Düşmez’e de yapılmıştır. Bu sese kulak verelim, İstanbul delegeleri Başkan seçecekleri adayları da görsünler, projelerini dinlesinler. Ali Düşmez de kabul ederse canlı yayın sırasında dinleyicilerin sorularını da cevaplayalım. Malum, Kongre salonuna delegelerini haricinde girmek tüzük gereği kabul olmuyor. Bu seçim herkesi ilgilendiriyor, imkânı olan ekran başında Başkan adaylarını görsün, konuşmalarını dinlesin, fikirlerini öğrensin. Böylesi daha güzel olur ve bunu yaparsak birlikte bir ilke imza atmış oluruz. Ben buna hazırım, aynı tavrı Ali Düşmez’den de bekliyorum” şeklinde konuştu.

Ali Kemal Demir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder