13 Eylül 2020 Pazar

ANADOLUHİSARI 3-0 GERİDEN MAÇI ÇEVİRİP BEYKOZ MASTERLERI ŞOKA UĞRATTI 6-3


Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvasında hafta sonunun en ilginç maçlarından birisi Beykoz Masterler ile Anadoluhisarı Masterler Takımları arasında oynandı. 

İlk yarıda mükemmel bir performans çizen Beykoz Masterler Takımı ikinci yarının başlarında yediği golden sonra bambaşka bir hüviyete bürününce İrfan Avşar Yönetimindeki Anadoluhisarı Masterler Takımı önce beraberliği yakaladı, son bölümde ise bulduğu 3 golün ardından maçı 6-3 kazanmayı hak etti. 

Karşılaşmada yıldızlaşan isim geçmişteki turnuvalarında dikkat çekici forveti ve Gol Kralı İrfan Avşar idi. Avşar 4 gol 1 asis ile alkışı fazlası ile hak etti. 

Beykoz Masterler Takımında maç öncesi sakatlığı nedeni ile oynayıp, oynamayacağı belli olmayan Kaleci Mehmet Karataş karşılaşma esnasında iki kez ağrıları nedeni ile oyunun durmasına neden olurken, son dakikalarda ise oyun dışına çıkmak zorunda kaldı.

BEYKOZ MASTERLER : Mehmet Karataş, Recep, Cem Karaca ( Dk.36 Ufuk ), Serkan Kaya, Ercan Acar, Turan Satır, Yasin Kan, Hakkı Baş ( Dk.57 Emre Yavaş ), Ali Terzi

ANADOLUHİSARI MASTERLER : Mustafa Can, Engin Çelik, Ahmet Yüksel, Selim Eray Güler ( Dk.46 Hüseyin ), İsmail Coşkun, Umut Nur, Ahmet Okur ( Dk.57 Cüneyt ), İrfan Avşar ( Dk.58 Emrullah )

GOLLER : Dk.12 ve Dk.26 Ercan Acar, Dk.22 Ali Terzi, Dk.31, Dk.47, Dk.55 ve Dk.58 İrfan Avşar, Dk.3 Ahmet Okur, Dk.49 Umut Nur, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder