17 Eylül 2020 Perşembe

VE PAŞABAHÇE 80'LER MASTERLER TAKIMI DA TOPBAŞI YAPTI

 


Türkiye Masterler-Veteranlar Futbol Liglerindeki Beykoz temsilcilerinden olan Paşabahçe Masterler 80 Takımı 2020-21 Sezonu için çalışmalara başlayan takımlarımız kervanındaki yerini aldı.

1980'li yıllarda Paşabahçe SK Takımında forma giyen isimlerin bir araya gelip kurdukları Kulüp ilk kez geçen sezon katılım sağladığı " Elit Masterler Liginde " İstanbul Grup Şampiyonluğuna ulaşmış ardından çıktığı final müsabakalarını ise ikinci olarak tamamlayıp ilk sezonunda başarı elde etmiş idi.




Paşabahçe Takımında birlikte forma giydikleri arkadaşları ile çıkıkları macera ve kulüpleşme süreci ile ilgili aktarımda bulunan Kulüp Başkanı Mehmet Aydın, " Bilindiği üzere Paşabahçe Takımı özellikle 90'lı yıllarda başarılı bir görüntü çizerken Türk Futboluna birçok üst düzey, profesyonel liglerde oynamış futbolcuları armağan etmiş idi. Biz bu takımın ismini takımda 80'li yıllarda doğmuş ve ilerleyen süreçte 90 ve diğer yıllarda forma giymiş isimler olduğumuzdan bu ismi verdik. Gerçekten de o yıllarda fora giyen isimler olarak bugün Yeşil-Kırmızılı  formayı giydiğimiz ilk günkü heyecanı ilerlemiş yaşlarda da yaşamaktayız. " dedi.




Başkan Mehmet Aydın açıklamalarının devamında " Futbol oynamaktan keyif alan insanlarız, futbol bizler için bir yaşam biçimi halini almış durumda. Zaten yıllardır halı sahalarda maçlara çıkmakta idik...Türkiye'de Veteranlar-Masterler Futbol Ligleri kurulup müsabakalar oynanmaya başladığında değişik takımlarda forma giyerken sonrasında neden kendi kulübümüzü kurmayalım, neden o çok sevdiğimiz Paşabahçe adı ile sahalarda, liglerde yer almayalım sorusunu kendimize sorup, cevabını da bulduktan sonra Paşabahçe Masterler 80 adı ile yaşanan heyecana katılım sağladık" diye konuştu.




Paşabahçe Masterler Takımında Teknik Sorumlu olarak Beykoz İlçesinin tanınmış simalarından, Antrenörlerinden olan Mustafa Ülker görev yapmakta...aralarında Beykoz 1908 Takımının da olduğu takımlarda görev yapan Ülker, mahallesinin takımı olan Soğuksuspor'u İstanbul 2.Amatör Ligden alıp Süper Amatör Lige taşımış başarılı bir Teknik Adam olarak bilinmekte. Ülker takım ile ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi...

" Türkiye'de Veteranlar-Masterler Liglerinin son yıllarda birçok alternatif lig yapılanmaları ile oluşturulup müsabakaların oynanmaya başlaması ile birlikte, değerli kardeşim ve birlikte değişik takımlarda görev yapmış Mehmet Aydın kardeşim ile birlikte yeni bir maceraya atılmış idik. Gerçekten de çok kaliteli isimlerden kurulu bir kadromuz var. Ben bugüne değin değişik kulüplerde görev yaptım ancak bu kadar bir birini tamamlayan, sıkı dostluk bağlarına sahip, Paşabahçe Sevgisi ile yoğrulmuş bir takım ile çok daha farklı bir heyecan yaşamaya başladım. Geçen sezon ilk kez resmi lig karşılaşmalarına çıkmaya başlarken öncelikli hedefimiz Paşabahçe Mahallemizi ligde en iyi şekilde temsil edebilmek idi. Sonuçta gayette başarılı bir sezon yaşayıp ilk şampiyonluğumuzu da yakalamış olduk. 2020-21 Sezonu için ilk antrenmanlarımızı yapmaya başladık. Ben bu güzel ekibi antre ettirdiğim için mutluluk ve heyecan yaşamaktayım. İnşallah bu Pandemi Süreci biran önce önce azalıp, sonra da tamamen ortadan kalkar. Biz yetkili birimlerden, makamlardan aksi bir karar çıkmadığı takdirde antrenmanlarımıza ve maçlarımıza devam etme düşüncesindeyiz." diye konuştu.

Paşabahçe Masterler 80 Takımında aralarında Süper Lig deneyimli Eren Aydın gibi isimlerin de olduğu birçok profesyonel ve Amatör Ligin üst düzey kariyerli futbolcuları yer almakta. Kulüp Başkanı Mehmet Aydın, Paşabahçe dışında Beykoz 1908, Beşyüzevler, Soğuksu, İstanbul Mesudiye gibi takımlarda forma giymiş idi. Yine Erhan Önal gibi Beykoz 1908 kariyeri olan oyuncu ile birlikte 2 ve 3.liglerde değişik takımlarda forma giymiş Hacı, Ali Osman, Kerem Efe, Onur Atila, Ersan Demir, Turgay Durgun gibi isimler ile Emin ve Hasan gibi iki yetenekli kaleci de kadroda yer almakta. 

27 kişiden oluşan kadroya bu sezon dahil olan Emre Aksu, Özkan Doğan, Fatih Avcı gibi bazı isimler de bulunmakta...Çubukluspor Sahasında yapılan sezonun ilk çalışması ise oldukça neşeli ve istekli geçti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder