19 Eylül 2020 Cumartesi

BAŞIMIZ SAĞOLSUN BEYKOZ MİLLİ GURURUMUZ BAHATTİN YÜCEL VEFAT ETTİ


Ve Beykoz İlçesi spor camiasından bir değer daha hayata veda etti...uzun yıllar Paşabahçe'de Eski Arı Sineması içinde spor salonu işleten Beykoz Fıtness Kulübü Başkanı da olan Bahattin Yücel hayata gözlerini yumdu.

Dövüş Sporlarında Beykoz İlçesinin gururu olan Yücel, birçok Uluslararası Şampiyonada şampiyonluklar kazanmış idi. İşlettiği Spor Salonunda yüzlerce Beykozluya hizmet veren bu anlamda sevilen, sayılan, saygı duyulan bir Antrenör olarak bilinmekte idi.

2009 yılında kurulup, resmen bir Spor Kulübü hüviyetine büründükten sonra Kulüp Başkanı Bahattin Yücel'in kendi ifadeleri ile yaklaşık 5000 Beykozlunun yolu buraya düşmüş. Bu arada sadık birer üyeleri ve müsabakalara katıldıkları lisanslı sporcuları da var.  



Bahattin Yücel Başkanlığında Taekwondo-Vücut Geliştirme-Muay Thai-MMA gibi branşların yanı sıra sağlıklı kilo verme ve alma konularında hizmet sunan Beykoz Fitness Spor Kulübü kurulduğundan değişik yurt içi ve yurt dışı turnuva ve şampiyonalarda  başarısı göstermiş bir kulüp idi.

2015 Yılında Dost Beykoz Gazetesi için Bahattin Yücel'in başkanlığını yürüttüğü Beykoz Fıtness Kulübünü Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile birlikte ziyaret etmiş ve başarılarını Beykozlulara aktarmış idik. Yücel, açık kalp ameliyatına girmeden sevenlerinden dualarını istemiş idi.

ERHA Beykoz olarak merhuma Yüce Allah'tan Rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiriz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder