5 Ekim 2020 Pazartesi

ALİ DÜŞMEZ'DEN KAVACIKSPOR VE GÜMÜŞSUYUSPOR'A ZİYARET VAR


TFF Başkan Vekili, TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez TFF'nin Riva'daki Toplantısının ardından Gümüşsuyuspor ve Kavacıkspor Kulüplerine birer ziyaret gerçekleştirdi.



Ali Düşmez ilk olarak Gümüşsuyu Spor Kulübünü ziyaret ederken, burada Kulüp Başkanı Şeref Kurtuluş ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Emre Yaşar tarafından konuk edildi. Kulüp Başkanı Kurtuluş'tan Kulüp faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Düşmez, Pandemi sürecinde Kulüp Tesislerinde yapılan çalışmaları yerinde takip ederken, " Gerçekten de çok güzel bir çalışma gerçekleştirilmiş, soyunma odaları ile, idari bölümler ve toplantı odası ile temiz, sağlıklı ve kullanışlı bir ortam ortaya çıkmış. Spora, sporcuya ve bölge insanına bu anlamda yatırım yapan herkes baştaçımızdır. Bu anlamda başta Kulüp Başkanı Şeref Kurtuluş olmak üzere, tüm emek sarf edenleri kutluyorum. Bir spor adamı olarak teşekkür ediyorum " diye konuşu.



Gümüşsuyuspor Sahasında incelemelerine devam eden Ali Düşmez, devam etmekte olan Beykoz Kulüpler Birliği Geleneksel Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Turnuvası kapsamında saha kenarındaki tellere asılan Kelle İbrahim'in Fotoğrafını görünce duygulandı. Merhumun ruhuna Fatiha okuyan Düşmez, " Böylesine bir efsanene ile özdeşleşmiş bir kulüpte vakti zamanında futbol oynamış olmaktan dolayı her zaman gurur duydum, Mekanı Cennet, Ruhu Şad olsun " dedi.



Gümüşsuyuspor Kulübündeki ziyareti sonrasında rotasını Kavacık'a yönelten Ali Düşmez, 2020-21 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde oynamaya hak kazanan Kavacıkspor için hayırlı-uğurlu olmasını diledi. Yeşil-Beyazlı Ekibin Kulüp Başkanı Bedri Güntay'ın şehir dışında olması nedeni kendisine selamlarını ileten Düşmez, Sahada antrenman yapan Kavacıkspor Genç Takım Futbolcularının çalışmasını bir süre takip ettikten sonra kendilerine kısa bilgiler aktardıktan sonra güne hatıra olacak fotoğraf karesinde onlarla buluştu.



Kavacık Spor Kulübü ziyaretinde Futbol Direktörü Murat Yılmaz ve camianın önde gelen simalarından Ahmet Öztürk ile sohbet yapan Ali Düşmez, geniş bir yelpazede düşüncelerini, projelerini ve liglerin durumu ile ilgili gelinen son noktayı kendisini misafir edenlere aktardı. Düşmez, Liglerin ne zaman başlayacağı ile ilgili Sağlık Kurulundan çıkacak kararın etkili olacağı bilgisini verirken, " Bizler bu konuda Devletin ilgili bakanlıklarından, kurullarından gelecek karara, önerilere göre karar verip açıklayacağız. Benim kalbimden de aklımdan da geçen lig maçlarının oynanması. Ancak ortada hala da yüksek seyirlerde seyreden bir Pandemi Süreci de var. Bizler de herkes gibi bu süreci yakından dikkatle takip etmekteyiz " şeklinde konuştu.



Ali Düşmez'in yaptığı ziyaretlere Mustafa Kaya ile Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir'de eşlik etti. Özdemir, " Değerli Başkanımızı Beykoz'da konuk etmekten dolayı mutlu olduk. Gerçekten de yararlı bir ziyaret oldu, bazı konular daha da açığa çıktı. Kulüp temsilcilerimiz de kendisine değişik konulardaki beklenti ve düşüncelerini aktarma fırsatı buldu." diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder