9 Ekim 2020 Cuma

BEYKOZ MASTERLER SK TAKIMINDA DOĞAN ŞENOL BAŞKANVEKİLİ OLDU


Beykoz İlçesinin İlk Masterler Takımı olan ve İlk Ligin Kurucularından olan Beykoz Masterler Spor Kulübünde son yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında Doğan Şenol Başkanvekilliğine getirildi.



Turizm Dünyasının tanınmış markalarından olan Elita Tur Firmasının sahibi de olan Doğan Şenol, Beykoz Masterler Futbol Takımının Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında İstanbul Veteranlar Ligi Yarı Final karşılaşması olan Rize Masterler maçında saha kenarında yerini alan Şenol maçın her dakikasında sahadaki futbolcular ile birlikte aynı heyecanı yaşadı.



Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş yaptığı açıklamada, " Benim de Gümüşsuyuspor Takında iken öğrencim, sporcum olan Doğan Şenol Kardeşimiz bundan sonra bizlerle birlikte olacak. Kendisinin yeni göre3vine başlaması ile farklı bir heyecan da yaşamaya başladık. İnşallah İstanbul Veteranlar Futbol Ligi 2020-21 Sezonu Hazırlık Turnuvasında final maçının da kazanıp Doğan Kardeşimize Şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz " diye konuştu.



Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanvekilliğine getirilen Doğan Şenol ise spora yakın bir isim olduğunu hatırlatırken, " Değişik spor dallarında hem firma olarak gerek se de şahsi olarak desteklerimiz olmakta idi. Zafer Baş Başkanım ile çok uzun yıllar öncesine dayanan muhabbetimiz, dostluğumu var. Beykoz Masterler Takımını dışarıdan takip etmekte idim. Artık onlar ile yani bu güzel aile ile birlikte yol alacağımız için mutluyum. Kulübümüz için elimizden hangi imkanlar geliyorsa çekinmeden sunacağız. Yarı Final maçında onlarla birlikte oldum, gayet heyecanlı, çekişmeli bir maçı bizlere yaşattılar. Penaltı atışları esnasında heyecanımız en üst seviyeye çıktı. Finale kalma başarı gösteren tüm futbolu arkadaşlarımı kutluyorum. İnşallah Şampiyonluk Kupasını da alıp hep birlikte kutlama yapacağız " şeklinde konuştu.


Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş galibiyetleri ile tamamlanan Rize Masterler müsabakasının sonrasında Kulüp Başkanvekili Doğan Şenol'a takım formasını taktim etti.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder