8 Ekim 2020 Perşembe

BEYKOZ MASTERLER TAKIMI İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU MAÇINA ÇIKACAK


Beykoz İlçesinin Veteranlar-Masterler Futbol Liglerine katılan ilk takımı ve de ilk ligin kurucularından olan Beykoz Masterler SK Futbol Takımı başarı halkasına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor.

Önceki sezonlarda İstanbul Şampiyonluğu olan Sarı-Siyahlılar bir anlamda da Lig maçlarına hazırlık anlamı taşıyan, geçen sezon Pandemi Sürecinde yarıda kalan İstanbul Veteranlar Futbol Ligi müsabakalarında final maçı oynamaya hak kazandı.



Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitleri Stadında diğer gruptan gelen Rize Masterler Takımı ile müthiş bir mücadele yaşayan Beykoz temsilcisi normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmada statü gereği geçilen penaltı atışları sonunda rakibine üstünlük sağlayıp finale adını yazdıran takım oldu.



Beykoz Masterler SK Takımı 2020-21 Sezonu Hazırlık Turnuvasına şu isimlerden kurulu kadro ile çıktı…Kaleci Hasan. Engin. Menderes. Cem. Hasan Aydın. Serkan. Ferhat. Birol. Hakkı. Ali. Zafer….. Maça Yedek sıralarında başlayan isimler ise Aydın. Ercan. Ufuk. Zafer Baş.

Normal sürede Beykoz Masterler SK Takımında kaydedilen tek golde Zafer’in imzası vardı. 1-1 beraberliğin ardından geçilen Penaltı Atışları sonrasında Beykoz Temsilcisi Zafer, Ali ve Cem ile 3 gol kaydederken Rize Masterler Takımının penaltı atışlarında kalesinde adeta devleşen Hasan yaptığı 3 kurtarış ile takımını finale taşıyan isim oldu.

NOT / Fotoğraflar için Karali Spor / Ahmet Karali'ye teşekkür ederiz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder