8 Ekim 2020 Perşembe

BÜLENT MÜDÜR BEYKOZ'A VEDA ETTİ....İSTANBUL İL MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ GÖREVİNE BAŞLADI


Beykoz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Küçük’ün tayini çıkarken, başarılı bürokrat İl Müdürlüğü bünyesindeki yeni görevine başladı.

Beykoz İlçemizde 5 yıl önce göreve başlayan ve 15 Temmuz Hain Darbe girişimi esnasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne karşı koymak için çıkan ilk gruplar arasında yer alan Küçük, görev süresince başarılı çalışma ve projelere imza atmış idi.

Beykoz İlçesinde sportif branş anlamında çeşitlilik ve alternatiflerin olması için birçok spor branşında spor okulları açan Bülent Küçük, Beykoz İlçesindeki diğer bürokratlar ile birlikte geçtiğimiz aylarda görev süresi dolan ve emekli olan İlçe Kaymakamı Ahmet Katırcı yönetiminde iyi bir sinerji yakalamış idi.

İstanbul’un en çalışkan İlçe Gençlik ve Spor Müdürleri arasında ilk sıralarda yer alan Bülent Küçük, kamuoyuna yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

” 5 yıl önce Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde başladığım görevime, Bakanlığımızın takdiri ile İstanbul Gençlik ve Spor İl müdürlüğümüzün, Sportif değerlendirme ve takip birimi il Şube Müdürü olarak devam edeceğim. Çalıştığım süre zarfında ekip arkadaşlarım ile birlikte çok güzel işlere imza attık. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen, emeği çok olan büyüklerime, çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Yeni görevimde de aynı azimle, yeni projelerle yoluma devam edeceğim. Hayırlara vesile olsun inşallah. “

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder