31 Aralık 2020 Perşembe

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANIMIZ MURAT AYDIN'DAN ANNESİNİN VEFATI SONRASI AÇIKLAMA VAR....

 


Annemiz Meliha Aydın’ı Hakk’a uğurlayalı üç gün oldu.

Rabbim bizleri cennetinde buluştursun.
Bu kederli günlerimizde bizleri yalnız bırakmayan,
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,
Bakanlarımıza ve Bakan Yardımcılarımıza, İletişim Başkanımıza,
kıymetli büyüklerimiz Recai Kutan’a, Binali Yıldırım’a, Bülent Arınç’a ve Nuri Genç Hocama, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’a,
İstanbul, Giresun ve Erzincan Valilerimize,
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Belediye Başkanlarımıza, başta AK Parti İstanbul İl Başkanımız Bayram Şenocak olmak üzere değerli İl ve İlçe Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, gazeteci arkadaşlarımıza, diğer partilerimizden acımızı paylaşan dost ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim.
Bu süreçte yakın ilgisini esirgemeyen Giresun Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Milletvekilimiz Kadir Aydın, Bulancak Kaymakamımız Ali İkram Tuna, Giresun Müftümüz Muhittin Oral, Giresun İlçe Belediye Başkanlarımız, Giresun İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ahmet Bal ve Bulancak İlçe Sağlık Müdürümüz İdris Kasap’a da şükranlarımı sunuyorum.
Acımızda yanımızda olan AK Parti Beykoz İlçe Başkanımız Muhammed Hanefi Dilmaç’a, arayarak ilgisini eksik etmeyen CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’e, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman’a, diğer siyasi partilerimizin başkanlarına ve il ve ilçe meclis üyelerimize de ayrıca teşekkür ederim.
Rahmetli annem ve Allah’ın izniyle sağlığı iyiye giden babamın tüm tedavi süreçleri boyunca canla başla çalışan Giresun Prof. Dr. A.İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Atilla Çıtlak ve Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Korkmaz başta olmak üzere, tüm doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.
Ayrıca tedavi süreci boyunca ilgilerini eksik etmeyen İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Karaöz, Acıbadem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şahin, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sedat Altın ve Koç Üniversitesi Hastanesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Kanbay’a da özellikle teşekkür ederim.
Allah tüm sağlık çalışanlarımızın yâr ve yardımcısı olsun.
Ve ismini anamadığım tüm kıymetli dostlar...
Acı günümüzde gerek arayıp mesaj atarak, gerekse cenaze törenimize katılarak sıcak dost elinizle bize moral oldunuz.
Allah eksikliğinizi göstermesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder