1 Ocak 2021 Cuma

BEYKOZ'DA KISITLAMA GÜNLERİNİN İLK CUMASINDA İLGİ BÜYÜKTÜ


İçişleri Bakanlığı tarafından alınan ve uygulamaya konulan 80 Saatlik kısıtlama günlerine ve de 2021 yılının da ilk gününe denk gelen Cuma Namazı tüm yurtta olduğu gibi Beykoz İlçemizin camilerinde de eda edildi. 

Uzun kısıtlama günleri ilk açıklandığında bunun içinde yer alan Cuma Günü için net tür bir karar alındığı kamuoyunda konuşulurken Bakanlık vatandaşların kendilerine en yakın camilerde araç ile ulaşım da yapmayarak vatandaşların Cuma Namazlarını eda edebileceği bilgisi paylaşılmış idi.



Bu kapsamda ilçenin merkezi mahalle camileri başta olmak üzere vatandaşların da yoğun katılımları ile  Cuma Namazları eda edildi. Yine açıklanan belli saatlerde vatandaşlara hizmet veren Market, Fırın, Kasap ve diğer gıda satış yerlerinde Cuma Namazı sonrasında belirli süreyi aşmayan bir yoğunluk gözlemlendi.



Başta Beykoz İlçe Merkezi olmak üzere ana cadde güzergahları başta olmak üzere ilçe giriş ve çıkış noktalarında İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı gerek yaya gerekse araçlı ekiplerce kontroller yapıldı.



Kısıtlamaların muafiyet anları dışındaki bölümünde ise sokaklar adeta sessizliğe bürünürken, Motokuryelerin Motorlarının sesleri sessizliği bozanlar oldu. Tabiri caizse sokaklar kedi ve köpeklere kalırken dükkanları açık olan esnaflar onları da ihmal etmeyerek beslediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder