21 Ocak 2021 Perşembe

BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN'A TAZİYE-BAŞSAĞLIĞI ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR


Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın kısa aralıklar ile hem annesi hem de babasını kaybetmiş memleketi Giresun'da toprağa vermişti. 

Başkan Aydın'a çeşitli kurum ve kuruluşların yanı sıra gerek siyasi partilerden olsun gerekse de bireysel anlamda olsun taziye ziyaretleri de devam etmekte.

Ziyaret edenlerin son gruplarından birisi ise Milliyetçi Hareket Partisi kanadından idi...MHP İstanbul Milletvekillerinden Celal Adan, beraberinde İstanbul İl Başkanı Birol Gür'le Başkan Aydın'ı makamında ziyaret ederek taziyelerini ilettiler.



Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın son gerçekleşen ziyaretlerin ardından sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu....

Başsağlığı ziyaretinde bulunan AK Parti Grup Başkanvekilimiz, Denizli Milletvekili Cahit Özkan’a, İstanbul Milletvekillerimiz Eyüp Özsoy, İffet Polat, Erol Kaya, Mustafa Demir, Serap Yahşi Yaşar, Halis Dalkılıç, Aziz Babuşçu ve Osman Boyraz’a, geçmiş dönem Milletvekillerimiz Feyzullah Kıyıklık, Süleyman Gündüz ve Ekrem Erdem’e acımızı paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum.
Bu zor süreçte dostlarımız hep yanımızdaydı. Arayan, mesaj atan, ziyaretimize gelen tüm dostlarımıza da kalpten teşekkür ediyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder