17 Ocak 2021 Pazar

KARLI BİR BEYKOZ TURU YAPALIM DEDİK...

 


Ve geldi gelecek derken Beykoz Karlı bir hafta sonu yaşadı...özellikle yüksek kesimlerde belirgin biçimde görünen karın izleri sahil yolunda araç trafiğinin de yüksek olmasından dolayı daha düşük seviyede kaldı.


Her zaman gün içinde ve akşam saatlerinde yoğun olan Sahillerde yoğunluk olmasa da yine de insan görüntüleri objektiflere fazlası ile yansımakta idi. Her ne kadar vatandaşlara kendilerine en yakın market ve benzeri gıda satış işletmelerinden alışveriş yapmak için dışarı çıkabilecekleri söylense de Gümüşsuyu Sahili başta olmak üzere gerek üst yaş gruplarından gerekse de çocukları ile sahil kaçamağı yapanlar dikkatlerden kaçmadı. 



İlçenin ara sokaklarında ise kartopu oynayanlara fazlası ile rastlanıldı. Ana caddelerde belirlenen periyotlarda seferlerine devam eden Otobüs ve Minibüslere genelde güvenlik ve sağlık çalışanlarının bindiği gözlemlendi.


Gerek Büyükşehir gerekse de İlçe Belediyesine ait araçların yoğunluğu da yine dikkatleri çeken görüntülerden idi. Değişik noktalarda sokak hayvanları için bırakılan yemler hayvanlara sıkıntı yaşatmadı.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder