21 Ocak 2021 Perşembe

İÇİŞLERİ BAKANLIĞININ AÇIK KAPI PROJESİ ...BEYKOZ KAYMAKAMLIĞINDA BİRİM KURULDU


İÇİŞLERİ BAKANLIGI TARAFINDAN KURULAN AÇIK KAPI Devletle vatandaş arasındaki karşılıklı iletişim ve güveni arttırmak, başvuruların sonuçlandırma sürelerini hızlandırmak suretiyle hizmetlerde vatandaş memnuniyetini arttırmak için; vatandaşın talep ve beklentilerini en üst düzeye taşımak çatısı altında İçişleri Bakanımızın talimatıyla Açık kapı projesi oluşturulmuştur

Bu proje BEYKOZ Kaymakamlığımızda mevcuttur.
Açık Kapı Birimimize yüz yüze, web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden vatandaşlarımız başvuru yapabilirler.

7 iş günü içerisinde talepleri sonuçlandırılmaktadır. Vatandaş sürecin her aşamasını, başvuru numarasıyla internet üzerinden ve mobil telefonuyla takip edebilmektedir.
Başvuruları Şikayet, gıda, yardım, maddi destek ,madde bağımlılığıyla mücadele, hastanede tedavi vs olabilir, yapılan incelemeler sonucunda kendilerine gerekli yardım sunulmaktadır.

Uyuşturucu ile etkin mücadele amacıyla EGM, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan toplanan veriler belirlenen vaka durumlarına göre proje üzerinden raporlanıp Valiliğe bildirilmektedir.

Hastanede tedavi altına alınan vatandaşımızın tedaviye olumlu olumsuz ne şekilde yanıt verdiği İlçe Sağlık Müdürlüğü ve BEYKOZ kaymakamlık nezdinde takip altındadır.

BEYKOZ KAYMAKAMLIĞI GİRİŞİNDE BULUNAN AÇIK KAPIYA SORUNLARINIZI BİLDİREBİLİRSİNİZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder