21 Ocak 2021 Perşembe

BEYKOZ 1908 A.Ş. BAŞKANI ZEKİ AKSU DEDİKODULARDAN RAHATSIZ

 


SPOR KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

Bugün saat 15.00'de gerçekleştirilen ve Bölgesel Amatör Lig katılımcısı kulüp başkanlarının bir araya geldiği toplantıya Beykoz Spor Kulübü’nü temsilen katıldım. Bu toplantıda içinde bulunduğumuz pandemi koşulları içerisinde ligin hangi koşullar içerisinde oynanıp oynanamayacağı konusunda bir tartışma yürütülmüştür.

Bu tartışma içerisinde ifade ettiğim görüşü çarpıtarak “liglerin oynanmaması yönünde” bir beyanda bulunduğum yolunda bazı dedidodular olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Söz konusu tartışmada Beykoz Spor Kulübü Başkanı olarak liglerin oynanmaması yönünde herhangi bir görüş beyanım ve konuşmam olmamıştır.

Beykoz Spor Kulübü 113 yıllık bir tarihin eseridir; kuruluşundan bugüne katıldığı tüm organizasyonlarda onurlu bir mücadele vererek bugünlere gelmiş ve bu onurlu mücadelesini hangi koşul altında olursa olsun sürdürme azminde olan tüm Beykozluların göz bebeğidir. Bu tür dedidodu ve çarpıtmaların; ne kulübümüze, ne Beykoz’a, ne Beykozlulara, ne Beykoz Spor Kulübü’ne ne de onu piyasaya süren ve bizce kim olduğu malum kişiye herhangi bir faydası yoktur.

Beykoz Spor Kulübü Başkanı olarak ne benim ne de yönetim kurulumuzun herhangi bir toplantıda ya da vesair bir ortamda; liglere katılmamak yolunda bir karar verme yetkisi yoktur. Bu karar yalnızca ve yalnızca genel kurul tarafından ortaya konulabilir.
Tüm spor kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Zeki Aksu
Beykoz Spor Kulübü Başkanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder