28 Şubat 2021 Pazar

BEYKOZ SK BAŞKANI ZEKİ AKSU'DAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN'A YENİ BİR MESAJ VAR!

 


SN.MURAT AYDIN

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI

MURAT AYDIN 'DAN
TARİHİMİZE SAYGI KULÜBÜMÜZE VEFA GÖSTERMESİNİ BEKLİYORUZ
113 yıllık tarihiyle asırlık çınardır Beykoz Spor Kulübü.
1908 yılında İstanbul'un Beykoz ilçesinde kurulan, Boğazın İncisi Beykoz kötü gidişine, dibe vuruşuna, şimdiki zamanda futbol topu bile üzgün.

Görkemli bir geçmişe sahip sarı siyahlı efsane kulüp, futboldaki başarısız yıllarıyla, çaresizliğin kıyılarında.

Uzun seneler başarısız ve sıkıntılı günlere, kaç hazan daha tutuşacak Beykozluların gönlünde bilinmez.
Bir asrı on üç yıl önce deviren, şu anda futbol ve basketbol branşlarında faaliyet gösteren bu tarihi kulüp Türk spor tarihinde de çok önemli bir değere sahiptir.

1950 ve 1960 yıllarda bir çok oyuncusu milli takım forması giymiş, Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'a, Galatasaray'a transfer olmuş bu köklü kulübün asırlık spor mazisi, tarihinin tozlu sayfalarında yerini hala koruyor.

Beykozlular yarınlara bakışta artık umutsuzluk istemiyor.

Beykoz'un berraklığında, birlik beraberlik içinde kabus dolu günlerin hoyratça estiği bu günler yerine eski günlerde olduğu gibi sevdalı şarkılar söylemek istiyor.

1908 yılında kurulan asırlık camia, şimdi uzun bir sükunun sessizliğinde, kalbi kırık Beykoz sahillerinde, hasret ve özlem içinde dalgalarla coşacak o eski günlerine ve kulüp binasına kavuşmayı bekliyor.
Beykoz Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın 'ın tarihimizi ihya etmesini bekliyor ve kulübümüze vefa göstereceğine inanıyorum.

Bu inançla 1946 yılından bu yana kullandığımız anamızın ak sütü gibi helalimiz olan kulüp binamızın kulübümüze bir an önce tahsisini talep ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder