28 Şubat 2021 Pazar

BÖLGESEL AMATÖR LİGDEKİ TARAFSIZ SAHALARDAN BİRİ BEYKOZ STADI MI?


Türkiye Futbol Federasyonu tarafından şartların uygun olması durumunda Bölgesel Amatör Liglerin başlangıç tarihi resmen açıklandı. Hatta bizzat Gençlik Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Sosyal Medya Hesabından verdi müjdeyi.

Tabii ki gereken şartlar denince tamamı ile Salgın Sürecini de düşünmemek lazım...Pandemi Sürecindeki gidişat bunda etkili olacağı kadar bir de statların mevcut durumları da dikkate alınacak. Bunu İstanbul Genelinde konuşursak belirlenecek gruplarda mücadeleye çıkacak takımlar tarafsız ve uygun sahalarda mücadele edecek gibi.

Bu durum nedeni ile sağlık başta olmak üzere en uygun şartlara sahip statlarda araştırma ve incelemeler yapılmakta. Soyunma odası ve diğer alanların büyük olduğu , giriş ve çıkışlar için alternatiflerin olduğu statlarda karar kılınacak.

Bu statlar içinde UEFA Şartlarında yapılan Beykoz Stadının da adı geçmekte. Nitekim aranan şartlar fazlası ile mevcut. İlerleyen süreçte stat inceleme gezilerinde Beykoz Stadında da önümüzdeki günlerde bir ziyaretin gerçekleşeceği konuşulmakta.

Beykoz 1908, Ted İstanbul Koleji Sk ve Kavacıkspor Takımları ile 3 ayrı takım ile lige katılım sağlayacak olan Beykoz İlçesinde bu takımlar tarafsız saha gereği ilçe içindeki statlarda müsabakaya çıkamayacak gibi. Ama Beykoz İlçesi dışından diğer ilçelerden lige katılacak takımların bazı maçları için Beykoz Stadı tercih edilecek gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder