18 Haziran 2021 Cuma

ASIM BAŞKAN'DAN FUTBOL OKULUNDA KOLU KIRILAN TEVFİK'E ZİYARET VAR


Geçtiğimiz günlerde Beykoz Yenimahalle Spor Kulübünün Yaz Dönemi Futbol Okulunda talihsiz bir an yaşanmış ve Tevfik Yaşar İnançoğlu adlı sporcunun kolu kırılmıştı.

Spor Okulu antrenmanını takip eden Kulüp Başkanı Pehlivan Gündoğdu tarafından acil olarak Hastaneye götürülen Tevfik'in  Saatler süren müdahalenin ardından kolunun 2 yerden kırıldığı tespit edilirken alçılama yapılmıştı.

Beykoz Yenimahallespor Futbol Okulunda yaşanan bu üzüntü verici hadisenin ardından Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Birlik Yönetim Kurulu Üyelerinden Akbaba Spr Kulüb Başkanı ve Mahalle Muhtarı ile birlikte Tevfik Yaşar İnançoğlu'nu evinde ziyaret ederek geçmiş oldun dileklerinde bulundu.

Beykoz Yenimahallespor Kulüp Başkanı Pehlivan Gündoğdu ile birlikte gerçekleşen ziyaretten İnançoğlu Ailesi son derece memnun kalırken, özellikle yaşanan süreçte Tevfik'i yalnız bırakmayan saatlerce onunla birlikte hastanede kalan Başkan Gündoğdu'ya teşekkürlerini ilettiler.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir sporun her dalında olduğu gibi futbol da da bu tür istenmedik, beklenmedik sakatlık anlarının yaşandığına dikkat çekerken, " Gerçekten de Beykoz Yenimahallespor Kulübü son derece güzel bir tesise kavuştu. Tevfik Kardeşimiz bu sahada ilk sakatlık yaşayan isim oldu. Biz Beykoz ilçemizde spor okuluna yeni başlamış en ufak yaş grubundan en üst yaş grubunda yer alan hatta Veteranlar-Masterler anlamında spor yapan herkesi kucaklayan bir yapıyız. Dolayısı ile Tevfik'in antrenmanda kolunu kırdığı haberi gelince geçmiş olsun dileklerimizi iletmek üzere Başkanımız ile birlikte ziyarette bulunduk. İnşallah bu sakatlığı atlattıktan sonra çok sevdiği futbola, arkadaşlarının yanına geri dönecek " diye konuştu.

Beykoz Yenimahallespor Kulüp Başkanı Pehlivan Gündoğdu ise Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir'e ziyaret düşüncesi nedeni ile teşekkür ederken Tevfik'in iyileşip biran önce spor okulumuza  dönmesini beklediklerini ifade etti.

Şanssız bir sakatlık yaşayan Tevfik Yaşar İnançoğlu'nun Babası Cüneyt İnançoğlu ise ziyaretten memnun kaldıkları ifade ederken, " Beykoz Yenimahalle Spor Kulübü Büyük bir aile olduğunu son yaşadıklarımız ile fazlası ile göstermiş, kanıtlamış oldu. Asım Başkanımız'a, Yüksel Başkanımıza ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Ve son olarak da Pehlivan Gündoğdu gibi bir Başkanımız olduğu için mahallem adına bir kez daha gurur yaşadım " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder