19 Haziran 2021 Cumartesi

BEYKOZ'UN EFSANE FUTBOLCULARI ORTAÇEŞME SAHASINDA AYAKTA ALKIŞLANDI

 
Ortaçeşme Stadında Merhum Halil İbrahim Soyer adına düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası maçları açılış haftasında özel bir gösteri müsabakası vardı. 


Paşabahçe ve Beykoz Takımlarında değişik sezonlarda görev yapan efsaneleşmiş isimler tam anlamı ile futbol resitali sunarlarken, tribünlerden hak ettikleri alkışı fazlası ile aldılar.




Kimler yoktu ki yıldızlar topluluğunu andıran her iki takım kadrosunda...Beykoz Takımına bakacak olursak Celalettin Kızılyamaç, Kerim Çelebi, İhsan Eken, Hasan Aydın, Lütfü Soyer, Zafer Baş, Hasan Reis'in dışında Sarı-Siyahlı Takım Eski Teknik Direktörü Dinçay Atmaca, Engin Bayram, Cem Karaca, Günaydın Baş, Hakkı Baş...



Ortaçeşme Şöhretler Takımında ise Fahri Yalçın, Metin Aksu, Oktan Beceren, Selman Çolak, Alpaslan Özgül, Menderes Türkoğlu, Bülent Soner, Merhum Halil İbrahim Soyer'in Kuzeni ve Gümüşsuyuspor, Rüzgarlıbahçespor Kadınlar Futbol Takımında da görev yapan Sanem Yılmaz Yılmaz...



Maçı saha kenarından takip edenler arasında da renkli ve tanınmış simalar vardı, Beykoz Futbol Takımının Efsane Futbolcularından Takoz Lakaplı Recep Gürbaşak, Beykoz 1908 Eski Teknik Direktörlerinden Mustafa Ülker ve etkinliğe sonradan yetişebilen Şenol Fidan dikkat çeken diğer isimler idiler.


Bu maçı takip edenler arasında Bayan izleyicilerin fazla olması dikkatlerden kaçmadı. Soyer Ailesinin Fertleri, Akrabaları, komşuları bu anlamlı organizasyonda terini almışlardı. 


Merhum Halil İbrahim Soyer'in Babası Lütfü Soyer ilk yarında maçta forma giyerken, oyundan çıkıp yerini başka arkadaşına bıraktığı anda tribünlerden yoğun bir alkış sesi yükseldi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder